Babolat wrist strap padel turkos
  • Babolat wrist strap padel turkos

Babolat wrist strap padel turkos

PVP: 131,61 kr
125,61 kr
-5% Babolat
Justerbar sladd Babolat wrist strap turkos | Fäst racket bekvämt vid handleden med de nya handledssnörena från märket Babolat som finns i en mängd olika färger
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Babolat wrist strap padel turkos

Byt sladd på ditt racket och kombinera det som du vill med den nya kollektionen av Babolat varumärkeskollektioner där du kan välja från en mängd olika färger. En av dem är den turkosa handledsremmen, designad med material som inte samlar på sig svett.

Dess placering kommer inte att ta dig lång tid, och du kan också sätta den på racket i den nya Babolat-kollektionen som har Smart Buttcap-systemet. Slutligen är den av bra kvalitet så att du kan spela med den länge utan att oroa dig för att den kommer att förlora sin ursprungliga kvalitet.

Babolat wrist strap padel turkos, egenskaper

  • Babolat handledsrem har designats i ljusblått.
  • Du kan anpassa den till storleken på din handled så att den inte rör sig.
  • Du kan enkelt byta ut dem mot andra färger.
  • Förhindrar ansamling av svett för att göra den mer hygienisk.
  • Finns i olika färger att välja mellan.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Babolat 2023.

Vem är det till? Det är ett viktigt komplement för alla de människor som vill spela bekvämt utan att behöva oroa sig för att racket ska slå i marken eftersom du inte har en sladd som ger ett bra grepp.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att vara ett säkerhetstillbehör till ditt racket blir det ett roligt tillbehör som du kan kombinera efter eget tycke eftersom det finns i ett stort antal färger att välja bland din favorit.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter