Babolat wrist strap padel blå
  • Babolat wrist strap padel blå

Babolat wrist strap padel blå

PVP: 131,61 kr
86,80 kr
-35% Babolat
Utbytbar sladd Babolat handledsrem blå | Byt ut den nya handledsremmen från märket Babolat, ett tillbehör designat för att placeras på din handled och justeras efter eget tycke och på så sätt förhindra att den lossnar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Babolat wrist strap padel blå

Skydda din racket genom att förhindra att den faller eller träffar den med den nya kollektionen av Babolat-snören som nu finns tillgänglig i vår padelbutik online. Inuti hittar du den nya Wrist Strap sladden i blått som finns i en mängd olika färger så att du kan byta ut den.

Den kan sättas på alla dessa racket från den nya märkeskollektionen Babolat, plus att placeringen är väldigt enkel så det tar inte lång tid. När den väl är på är den mest bekväm eftersom du kan anpassa den till storleken på din handled så att den sitter bra.

Babolat spets i blått, egenskaper

  • Babolat handledsrem finns i en mängd olika färger.
  • Det tillåter inte ansamling av svett för att göra det bekvämare.
  • Den har tillverkats med kvalitetstyger för att förhindra att den utsätts för slitage.
  • Den är väldigt lätt att ta på och av.
  • Anpassningsbar till den nya kollektionen Babolat-racket.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Babolat 2023.

Vem är det till? Utan tvekan är den perfekt för alla de människor som gillar att byta spets på sin padelracket att bära den tillsammans, eftersom tack vare det nya Smart Buttcap-systemet av Babolat-skyfflar är det mycket lätt att ta på och av, du kommer att älska den!

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt tillbehör för de människor som vill skydda sitt racket. Den har även designats i blått med varumärket i vitt och inredningsdetaljerna i svart, utan tvekan en väldigt snygg kombination.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter