Babolat Wrist Strap black
  • Babolat Wrist Strap black

Babolat Wrist Strap black

PVP: 131,61 kr
125,61 kr
-5% Babolat
Babolat handledsrem svart racketsnöre | Håll ditt racket säkert i handen medan du spelar med det nya Wrist Strap, ett Babolat-tillbehör som är mycket lätt att sätta på och ta bort från din racket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Babolat handledsrem svart padelsnöre

Du har redan i vår online padelbutik en bred katalog med tillbehör och tillbehör att placera i ditt padelracket. Inuti kan du hitta den nya kollektionen av Babolat märkessnören designad så att du enkelt kan placera dem på locket på din racket.

För dess tillverkning har högkvalitativa material använts, som ger den större motståndskraft för att förhindra att den utsätts för slitage av användning. Den är också väldigt mjuk tack vare tygerna som har använts, så den kommer inte att irritera huden medan du bär den.

Babolat spets i svart färg, egenskaper

  • Babolat Wrist Strap passar den nya Babolat racketkollektionen
  • Hjälper till att förhindra att padelracket faller eller slår.
  • Den samlar inte på sig svett medan du bär den.
  • Den är väldigt lätt att ta av och på så det tar inte lång tid.
  • Den finns i olika färger att välja mellan.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Babolat 2023.

Vem är det till? Till alla spelare som bryr sig om skötseln av sitt racket, eftersom detta tillbehör hjälper dig att anpassa det efter handleden och förhindra att racket faller eller slår. Dessutom, tack vare de använda materialen, förlorar den inte kvalitet vid användning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i svart med varumärket i vitt så att du kan kombinera den med ditt padelracket och kläder. Tack vare det nya Babolat padelracketsystemet är det dessutom väldigt enkelt att byta så att du kan välja den färg som du gillar bäst.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter