Babolat Wrist Strap rood
  • Babolat Wrist Strap rood

Babolat Wrist Strap rood

PVP: 131,64 kr
125,60 kr
-5% Babolat
Babolat handledsrem röd padelracket sladd | Förhindra att ditt racket drabbas av slag med de nya röda Wris Strap-snörena från märket Babolat, perfekta att placera på rackets plugg och justera den efter eget tycke
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Babolat handledsrem röd padelsnöre

Du har redan ett brett utbud av tillbehör tillgängliga i vår online padelbutik där du kan välja bland ett stort antal tillbehör till ditt racket. Upptäck de nya utbytbara snören från märket Babolat som finns i olika färger att välja mellan.

De passar till de nya märket Babolat racket och är väldigt lätta att sätta på rackethandtaget och ta bort så det tar inte lång tid. Den har också tillverkats med mycket mjuka tyger så att de inte kommer att irritera huden eller samla på sig svett när de väl bärs.

Babolat spets i röd färg, egenskaper

  • Babolat handledsrem har designats i rött.
  • Den anpassar sig till den nya kollektionen av Babolat-racket.
  • Kvalitetstyger har använts för dess tillverkning.
  • Den är väldigt lätt att ta på och av.
  • Den finns i en mängd olika färger.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Babolat 2023.

Vem är det till? Detta tillbehör är perfekt för de människor som vill skydda sitt racket genom att förhindra att det träffas eller tappas. Dessutom, tack vare att den har gjorts med mycket mjuka tyger, kommer den inte att skapa hudirritationer medan du bär den.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det på grund av hur bekvämt det är att ta på och av, utan också på grund av dess ögonfärgade design som du kan bära med ditt racket, det finns också i en mängd olika färger så att du kan välj den som passar bäst.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter