paddelsnöre Babolat handledsrem gul
  • paddelsnöre Babolat handledsrem gul

paddelsnöre Babolat handledsrem gul

PVP: 131,64 kr
86,80 kr
-35% Babolat
Babolat handledsrem gul | Håll din padelracket säkert fastsatt medan du leker med den nya Babolat-märket Wrist Strap-snöre som är mycket lätt att sätta på locket på din Babolat-skyffel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Babolat handledsrem gul paddelsnöre

Förhindra att racket utsätts för slag medan du spelar med den nya kollektionen av märkessnören Babolat som anpassar sig till racket i märkets nya kollektion. En av dem är Wrist Strap-snöret som har designats i gult så att du kan bära det tillsammans med ditt racket.

För dess tillverkning har högkvalitativa tyger använts som ger den större motståndskraft och mjukhet så att den inte skapar hudirritationer. Å andra sidan är det väldigt lätt att sätta på rackets cap och den samlar inte på sig svett så du kan spela bekvämt.

Babolat spets i gul färg, egenskaper

  • Babolat-armbandet anpassar sig till de nya Babolat-racket
  • Den finns i en mängd olika färger.
  • Den samlar inte på sig svett för att göra den mer bekväm när du bär den.
  • Tillverkad med kvalitetstyger så att den inte tappar sitt goda skick.
  • Gul design med svarta detaljer.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Babolat 2023.

Vem är det till? Detta komplement är perfekt för alla de människor som vill skydda sitt racket från eventuella fall medan du spelar padel, eftersom du med detta tillbehör kan anpassa det till din handled så att det inte lossnar medan du har det på dig.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är ett tillbehör som är väldigt lätt att ta på och ta av, det har även designats i gult med svarta detaljer, en mycket slående kombination så att du kan bära det tillsammans med ditt padelracket och din paddel kläder.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter