nyckelring Nox AT10 Genius
  • nyckelring Nox AT10 Genius

nyckelring Nox AT10 Genius

PVP: 65,81 kr
59,79 kr
-10% Nox
Nox AT10 Genius padel nyckelring | Bär dina hus- eller bilnycklar i den nya AT1O Genis nyckelringen från märket Nox i svart, ett perfekt komplement för alla padelälskare

Nox AT10 Genius nyckelring i padelracketsign

Du har redan tillgängliga de nya kollektionerna av tillbehör från dina favoritmärken som du kan hitta i vår webbutik för padel. Inuti hittar du den nya AT10 Genius 2023 nyckelringen som imiterar den nya modellen av säsongens racket. Den kommer att bli din favorit!

Detta tillbehör är idealiskt att placera på din bil eller husnycklar, det är också mycket bekvämt eftersom det inte är för stort. För dess tillverkning har högkvalitativa och resistenta material använts, så att du kan bära den under lång tid.

Nox padelracketformad nyckelring, egenskaper

  • Nox-nyckelringen imiterar AT10 Genius padelracketmodell.
  • Gummimaterial för stor motståndskraft.
  • Du kan placera den på husnycklarna eller på din padelväska.
  • Den är väldigt lätt att ta på och av.
  • Det är den perfekta storleken för att inte ta upp för mycket
  • Ny kollektion av tillbehör till padel Nox 2023.

Vem är det till? Detta komplement är perfekt för alla de människor som älskar padel och som behöver en nyckelring för att placera sina hus- eller bilnycklar i som också är bekväm att transportera.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom detta tillbehör har designats med material som ger det stor motståndskraft mot slitage. Den har även designats i svart med gröna detaljer i kombination med märkets AT10 Genius padelracket, du kommer utan tvekan att älska den.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features År: 2023
Våra bästa produkter