Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cordones Nox Smartstrap  Luxury España
  • Cordones Nox Smartstrap  Luxury España

Nox Smartstrap Luxury Laces Spanien

109,15 kr
Nox
Padelsnören Nox Smartstrap Luxury Spain | Upptäck den nya lyxlinan från märket Nox, ett perfekt tillbehör för personer som vill skydda sitt racket från eventuella fall under spelets gång.

Skosnören Nox Smartsrap Luxury Spain

Förläng livslängden på ditt racket samtidigt som du skyddar det från eventuella fall med den nya Smartstrap Luxury padelllinan med designen av den spanska flaggan. Detta tillbehör är en del av den nya märkeskollektionen Nox 2022, som också har tillverkats med tekniska tyger så att de inte orsakar hudirritation.

Tack vare de använda materialen ger den stor hållbarhet mot slitage och svett. Dessutom anpassar sig vilket som helst av dina padel racket och det tar knappast tid att placera det, ett perfekt komplement för de personer som är försiktiga.

Nox Smartstrap Luxury Lanyard Black, funktioner

  • Nox Smartstrap Luxury Black anpassar sig till alla Padel rackets
  • De säljs i enkelpack och finns i olika utföranden.
  • Design av Spaniens flagga och svart inuti.
  • Designa med kvalitetstyger för att tåla användning.
  • Skyddar padel racket från eventuella fall.
  • Ny kollektion av Nox 2022 tillbehör.

Vem är det till? Perfekt för personer som tar hand om sin padel racket och föredrar att förutse att den glider ur händerna och faller till marken och därför går sönder och förlorar sin prestanda.

Varför kommer du att gilla det? För förutom att skydda ditt racket kommer du att bära en mycket original design av den spanska flaggan, perfekt att bära för att matcha dina racket eller med all din padelutrustning. Den finns också i olika utföranden och färger för att välja den som fångar din uppmärksamhet mest.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda utbud av padel racket, sportkläder, padelrack och andra högkvalitativa tillbehör. Inom dess omfattande produktkatalog hittar du modeller anpassade efter varje spelares behov och till ett överkomligt pris.

En säsong till har han stöd av professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna. Alla samarbetar med byrån och representerar den på alla spår. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna!

Features År: 2022
Våra bästa produkter