Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Calcetines Nox Largos M Negros Logo Naranja
  • Calcetines Nox Largos M Negros Logo Naranja

Långa Nox Strumpor M Svart Logotyp Orange

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Nox
Undvik skav den här säsongen med de nya strumpor av märket Nox, designade med vadderade tyger för att hjälpa dig spela bekvämt
Skriv en recension

Långa Nox Strumpor M Svart Logotyp Orange

Nu finns den nya kollektionen av padelstrumpor Nox 2022. De långa M-strumpor kommer i svart med orange detaljer, skapade med material som förstärker foten för att ge mer komfort och skydd under matcher.

Vid tillverkningen har vadderade material använts i området av tungan för att undvika skav av skorna och detsamma har gjorts med tåhätta och sulan. Dessutom har elastiska och andningsbara tyger lagts till för att ge bättre sensationer.

Nox svarta och orange långa strumpor, funktioner

  • De svarta och orangea Nox M-sockorna når under knät så de är långa.
  • Säljs i förpackningar om ett par, finns även i rött.
  • Tillverkad av 78% bomull, 20% polyamid och 2% elastan.
  • Svart och orange design.
  • Perfekt stöd för benet samt elasticitet som hjälper till att ta på och ta av dem lättare.
  • Textilkatalog för män Nox Padel 2022..

Vem är det till? Perfekt för spelare som letar efter kläder skapade speciellt för idrottare som spelar flera gånger i veckan och som letar efter strumpor av bästa kvalitet och som andas så att de inte samlar på sig överdriven svett.

Varför kommer du att gilla det? De har designats i svart så att de kommer att vara väldigt lätta att kombinera med vilken padelsko eller plagg som helst, förutom att lägga till märkets logotyp i orange för att göra dem mer slående, en vinnande kombination!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara upplevelser på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har den en affisch med professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på WPT-backarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter