Protector Nox WPT Negro Blanco
  • Protector Nox WPT Negro Blanco

skyddande Nox WPT Negro

109,15 kr
Nox
padel racketskydd Nox WPT Svart | Bättre motstånd mot stötar med detta robusta Nox-skydd, mycket lätt att installera för att undvika brott på grund av stötar mot glaset
Skriv en recension

Nox WPT Rough skyddande Svart

Undvik stötar och skador på racket med det svartvita Nox WPT padelskyddet, ett tillbehör med mycket bra prestanda. Den har en grov finish för att uppnå större motståndskraft mot stötar mot golv eller glas.

För dess tillverkning har lätta material använts för att undvika att lägga mycket mer vikt på racket och inte förändra balansen. Dessutom har ett kvalitetslim använts, så det är lätt att placera och kan bytas ut när det försämras.

Nox WPT-skydd svart och vitt, funktioner

  • Nox WPT i svart med vit logotyp har en grov ytdesign.
  • Förpackning om 1 enhet och finns i olika färger.
  • Bra vidhäftning under lång tid.
  • Officiell World Padel Tour-produkt
  • Den fäster på alla racket och ändrar inte sin vikt eftersom den är lätt.
  • Nya tillbehör till Nox 2021 Padel rackets.

Vem är det till? För alla spelare som vill undvika träffar i rackets rör, eftersom det passar perfekt oavsett form och förlänger rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Förutom sin huvudsakliga skyddsfunktion låter den dig skräddarsy ditt racket med en exklusiv design. Vid detta tillfälle kombinerar den svart med namnet på märket och WPT i vitt, och har den även tillgänglig med andra mönster.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda utbud av padel racket, sportkläder, padelrack och andra högkvalitativa tillbehör. Inom dess omfattande produktkatalog hittar du modeller anpassade efter varje spelares behov och till ett överkomligt pris.

En säsong till har han stöd av professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna. Alla samarbetar med byrån och representerar den på alla spår. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna!

Features År: 2021
Våra bästa produkter