Enebe Nitro Red Junior 2024
  • Enebe Nitro Red Junior 2024
  • Enebe Nitro Red Junior 2024

Enebe Nitro Red Junior 2024

PVP: 756,93 kr
756,39 kr
-1% NB
Enebe Nitro Red Junior A000435 | Upptäck Enebe Nitro Red Junior 2024, den idealiska racketen för unga spelare. Lätthet, balans och perfekt design för att förbättras på banan. Gör varje spel till en unik upplevelse och känn utvecklingen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe Nitro Red Junior

Nitro Red Junior från Enebe är den perfekta partnern för unga spelare som börjar ta sina första steg på padelbanan. Speciellt utformad för de yngsta i familjen, kombinerar denna padelracket prestanda och användarvänlighet på ett perfekt sätt.

Med Nitro Red Junior erbjuder Enebe en mångsidig modell som utmärker sig genom sin medelbalans, vilket låter de yngre spelarna utveckla sin teknik och färdigheter på banan med fullt förtroende. Dess struktur och material är idealiska för att anpassa sig till behoven hos de som precis börjat.

Egenskaper padelracket Nitro Red Junior

  • Vikt: 320 - 340g, idealisk för unga spelare.
  • Profil på 38mm, perfekt för enkel och bekväm hantering.
  • Rund form, ger en bred sweet spot.
  • Kärna av Black EVA HR2, för ett utmärkt svar på varje slag.
  • Ytor och ram av glasfiber, för optimal hållbarhet och styrka.
  • Glänsande finish och medelbalans, idealisk för mångsidiga spelare.
  • Tillhör kollektionen av padelracketer från Enebe 2024.

Vem är den för?

Nitro Red Junior från Enebe är tänkt för barn på nybörjarnivå. Den är perfekt för de som börjar i padelvärlden och söker en mångsidig racket som tillåter dem att spela regelbundet, utveckla ett mångsidigt spel och tekniskt förbättra sig vid varje träning.

Varför kommer du att gilla den?

Denna modell är en juvel från Enebes säsong 2024 för barnen. Nitro Red Junior är mer än bara en padelracket, den är en bro till förbättring och finslipning av färdigheter på banan, designad för att inspirera förtroende och passion för spelet från tidig ålder.

Upptäck mer om märket Enebe

Enebe är ett märke som har utmärkt sig genom innovation och kvalitet i padelvärlden. Med års erfarenhet har de lyckats anpassa sig till spelarnas behov, och erbjuder produkter som kombinerar avancerad teknologi och funktionell design.

Deras engagemang för sporten och fokus på att tillfredsställa både professionella spelare och nybörjare har gjort Enebe till en referens i branschen. Varje racket, varje produkt, reflekterar engagemanget och omsorgen om detaljer som kännetecknar detta märke.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter