Enebe Nitro Green Junior 2024
  • Enebe Nitro Green Junior 2024
  • Enebe Nitro Green Junior 2024

Enebe Nitro Green Junior 2024

PVP: 756,93 kr
756,39 kr
-1% NB
Enebe Nitro Green Junior A000434 | Upptäck Enebe Nitro Green Junior 2024, perfekt för unga spelare. Lätt, hållbar och med en mångsidig design. Höj ditt spel på banan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 13 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Enebe Nitro Green Junior padelracket

Upptäck Enebe Nitro Green Junior 2024, det perfekta valet för framtidens små mästare. Speciellt designad för att passa barnens behov, kombinerar denna padelracket en medelbalans med en lätt och robust struktur. Dess sammansättning av glasfiber och Black EVA HR2-teknologi gör den exceptionellt lätthanterlig, vilket låter unga spelare utveckla sitt spel med förtroende och precision.

Dessutom ger dess attraktiva glansiga finish inte bara ett imponerande utseende, utan säkerställer även enastående hållbarhet. Perfekt för unga padelentusiaster i början av sin karriär, Nitro Green Junior är den idealiska porten för att utforska och förbättra färdigheter på banan.

Egenskaper för Enebe Nitro Green Junior 2024

  • Lätt vikt på 320 - 340gr för optimal manövrerbarhet.
  • 38mm profil, idealisk för unga spelare.
  • Rund form, perfekt för ett kontrollerat och mångsidigt spel.
  • Kärna av Black EVA HR2 för en utmärkt balans mellan kraft och kontroll.
  • Konstruktion i glasfiber för exceptionell styrka och hållbarhet.
  • Tillhör kollektionen av Enebe 2024 racketar.

Vem är den riktad till?

Enebe Nitro Green Junior 2024 är speciellt designad för barn i början av sin padelkarriär. Den är idealisk för unga spelare som söker en mångsidig racket för att förbättra sin teknik på banan. Dess balans och lätthet gör den perfekt för barn som vill utveckla ett mångsidigt spel och ständigt förbättra sig.

Varför kommer du att gilla den?

Denna racket kommer att bli barnens favorit tack vare dess anpassningsbarhet och design fokuserad på att förbättra spelet. Kombinationen av lätthet och kontroll erbjuder en exceptionell spelupplevelse på banan, vilket gör att varje slag räknas. Ett perfekt val för padelns framtida stjärnor!

Läs mer om varumärket Enebe

Enebe, ett varumärke med en rik historia inom padel, har varit i framkant för innovation och racketdesign sedan sin grund. Deras åtagande för kvalitet och prestanda har gjort Enebe till ett föredraget val för både proffs och amatörer.

Med fokus på teknik och innovation har Enebe skapat en produktlinje som inte bara uppfyller, utan överträffar spelarnas förväntningar. Från racketar för nybörjare till högpresterande utrustning har Enebe blivit synonymt med excellens inom padel.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 330-350gr. Spelare: Unge Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter