Enebe Nitro Red 2024
  • Enebe Nitro Red 2024
  • Enebe Nitro Red 2024

Enebe Nitro Red 2024

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% NB
Enebe Nitro Red A000433 | Upptäck Enebe Nitro Red 2024, racketet som kommer att transformera ditt spel på banan. Vänta inte längre och dominera varje slag med stil och precision!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Enebe Nitro Red

Upptäck Nitro Red, padelracketet från Enebe 2024 som omdefinierar spelet på banan. Med sin balanserade vikt och innovativa design är det den perfekta partnern för spelare som söker kvalitet och precision i varje slag. Dess sammansättning underlättar snabb och effektiv anpassning, vilket gör den till en ovärderlig allierad på banan.

Nitro Red sticker inte bara ut med sin slående estetik utan också med sin spelupplevelse. Dess struktur, tänkt för spelare på nybörjarnivå eller medelnivå, gör att du kan dominera spelet med överraskande lätthet. Om du letar efter en racket som gör skillnaden, är Nitro Red från Enebe ditt val.

Egenskaper för Nitro Red-racket

  • Optimal vikt: 355 - 370 gram, perfekt för perfekt kontroll.
  • 38 mm profil, rund design för en större slåyta.
  • Black EVA HR2-kärna, ger ett exceptionellt svar.
  • Fiberglas ytor, ger motståndskraft och hållbarhet.
  • Fiberglasram med matt finish, kombinerar robusthet och stil.
  • Tillhör Enebe-racketkollektionen 2024.

Vem är det för?

Nitro Red från Enebe är idealisk för spelare på nybörjarnivå eller medelnivå som söker en mångsidig racket. Den är särskilt lämplig för dem som spelar regelbundet och vill förbättra sin teknik. Om du letar efter en racket som följer dig i din utveckling på padelbanan, är detta ditt perfekta val.

Varför kommer du att gilla den?

Nitro Red kommer att bli din favoritracket på grund av dess balans mellan kontroll och kraft. Dess innovativa design och högkvalitativa material hjälper dig att ta ditt spel till nästa nivå. Det är den perfekta modellen för den nya säsongen, designad för dem som ständigt strävar efter att förbättras.

Läs mer om Enebe-märket

Enebe, med en rik historia av innovation och kvalitet, har etablerat sig som ett ledande märke inom padelvärlden. Sedan starten har Enebe ägnat sig åt att skapa racketar som inte bara uppfyller spelarnas förväntningar, utan överträffar dem. Deras engagemang för excellens är uppenbart i varje produkt de lanserar på marknaden.

Med Nitro Red fortsätter Enebe sin tradition att erbjuda högkvalitativa produkter som förbättrar prestandan på banan. Märket är synonymt med tillförlitlighet och kvalitet, ett arv som fortsätter med varje ny kollektion de presenterar för padelentusiaster.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter