Enebe RS 9.1 orange 2023
  • Enebe RS 9.1 orange 2023

Enebe RS 9.1 orange 2023

PVP: 1 206,70 kr
964,95 kr
-21% NB
Enebe RS 9.1 blå 0011801 | Dra ut dina bästa slag med den senaste utgåvan av RS 9.1 i blått, en modell i glasfiber och gummieva som också innehåller Enebes kvalitet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe RS 9.1 blå

Utrusta dig med högkvalitativa produkter till bra pris tack vare de nyheter som Enebe Padel 2023 presenterar. Köp padelracketen NB RS 9.1 i blått, en modell som är mycket lätt att hantera eftersom flexibla material har använts i dess konstruktion. Således kombinerar den en glasfiberstruktur med en HR3 gummi eva kärna.

På banan erbjuder den en utmärkt balans mellan kraft och kontroll eftersom den har designats med en hybridform och vikt i mitten, vilket hjälper oss att definiera vår spelstil. Den är inte heller besviken på komfort då den ger mycket sötma i beröringen, så vi kommer inte att märka av vibrationerna som orsakas av slaget och njuta av en stor bollutgång.

Enebe RS 9.1 blå och svart, funktioner

  • Gör framsteg och höj din nivå snabbt med den nya Enebe RS 9.1 blå 2023.
  • Utmärkt söt punkt tack vare konstruktionen i oversize rund form.
  • Medium balans för att ge mer kraft till våra slag.
  • Konstruktion med glasfiber, vilket ger den större spelbarhet.
  • Mycket behaglig känsla med HR3 eva skum på insidan.
  • Padelracket för snabb anpassning för spelare på mellannivå.
  • Ny kollektion av nybörjar padelracketar Enebe Padel 2023.

Vem är den riktad till? Riktad till idrottare som spelar 2 - 3 gånger i veckan och behöver ett mångsidigt racket för att kunna försvara och attackera utan problem eftersom den nya RS 9.1 ger bra kontroll genom sin oversize form utan att förlora kraft tack vare dess mer centrerade balans.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att känna dig bekväm från första matchen då kombinationen av material ger den en mycket mjuk känsla. Dessutom är vi övertygade om att dess kombination av blått och svart kommer att tilltala de flesta spelare.

Upptäck mer om märket ENEBE

Njut av de bästa känslorna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom sektorn. Efter några års paus, återvänder företaget med en komplett kollektion av padelracketar, kläder och tillbehör för alla publiker.

Vänta inte längre och gå över till ett av de mest välrenommerade märkena inom padel, pionjärer i användningen av nya teknologier för att applicera på sina produkter och därmed tillfredsställa behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter