Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Enebe Supra gul 2023
  • Enebe Supra gul 2023
  • Enebe Supra gul 2023

Enebe Supra gul 2023

PVP: 2 632,80 kr
2 368,97 kr
-11% NB
padelracket Enebe Supra gul | Dominera dina motståndare med det nya Enebe Supra-racket, en högpresterande modell som återkommer med 3k kolfibertyg och svart eva HR3-gummi
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Enebe Supra gul 2023 padelracket

Få din bästa allierade för att vinna dina tävlingar inom den nya kollektionen av padelprodukter Enebe 2023. Vi presenterar återutgivningen av det gula Supra padelracket, en modell som är mycket populär eftersom den är mycket väl kompenserad. Således erbjuder den kraft och kontroll i lika stor utsträckning tack vare sin överdimensionerade form med medelbalans.

Å andra sidan kommer du att njuta av en ganska styv touch eftersom den kombinerar 3k kolfibertyg på planen med svart eva HR3-gummi på insidan. Den är också den mest motståndskraftiga mot slag eller stötar eftersom ramen är gjord av kol och tack vare hjärtats 3 stänger ger den stabilitet i varje träff. För att avsluta har den en grov präglad yta, vilket kommer att förbättra effekterna.

Enebe Supra gul, egenskaper

  • Grov finish av den gula Enebe Supra 2023 för att skriva ut bättre effekter.
  • Mångsidig racket tack vare sin rivform och centrerad balans.
  • Stabilt, vridfritt slag med den nya hjärtdesignen.
  • Integrerat antivibrationssystem för att spela i timmar utan obehag.
  • Solid struktur med användning av kol och 3k tyg på planen.
  • Spektakulär touch med användning av svart eva HR3-gummi inuti.
  • Högpresterande racket som anpassar sig till alla spelstilar.
  • Ingår i den mest avancerade serien av Enebe 2023 racket.

Vem är det till? Riktat till pojkar som redan har en avancerad eller hög nivå och som letar efter bästa prestation både i anfall och försvar, av denna anledning behöver de en mångsidig racket som tillåter dem att ha bra kontroll från baksidan av banan och ett bra slag nära nätet..

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Enebes mest sålda racket eftersom den snabbt anpassar sig till alla spelstilar och dessutom är gjord med material av högsta kvalitet. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en förnyad estetik som kombinerar exponerat kol med gula detaljer och en glansig finish.

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa alla sina spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter