NB Aerox Carbon 2022

PVP: 2 276,99 kr
1 500,35 kr
-35% NB
OBS Aerox Carbon 2022 padel racket | En Enebe-klassiker kommer tillbaka som gör att du kan ta dina mest kraftfulla bilder tack vare sin lätt balanserade konstruktion i kolfiber och 3k-tyg.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket NB Aerox Carbon Azul

Uttryck ditt mest offensiva spel med Aerox Carbon blue padel racket, en klassiker som du hittar i den mest avancerade serien av Enebe Padel 2022. Den innehåller de bästa teknologierna från märket och tack vare sin överdimensionerade form erbjuder den en bred sweet spot. Dessutom kommer dess högre balans hjälpa dig att få mer kraft.

När det gäller dess struktur är den den mest motståndskraftiga sedan kol och 3K-tyg har använts på ytan, vilket ger den en torrare touch. Den genererar dock väldigt bra förnimmelser tack vare det mjuka eva-gummit HR3 inuti, så du kommer inte att tappa känslor och du får bättre bollutbyte.

Enebe Aerox kolblå, funktioner

 • Öka kraften med NB Aerox Carbon 2022 med droppformat men något hög balans.
 • Större stabilitet vid slag tack vare de använda materialen.
 • Behagligare beröring med HR3 mjuka eva-gummi inuti, vilket minskar vibrationerna.
 • 3k koltyg har använts på planen, vilket genererar mer kraft.
 • Det minskar vibrationerna för att kunna njuta av ett mindre skadligt spel.
 • Även om det är ett power padel racket, bibehåller det en bra sweet spot på grund av dess överdimensionerade form.
 • Slät matt finish i exponerad kolfiber och blå detaljer.
 • En av nyheterna i den senaste kollektionen av Enebe Padel 2022 racket.

Vem är det till? Till professionella spelare eller spelare på hög nivå som har en offensiv profil eftersom Aerox kännetecknas av sin punch, som är en av de bästa powerracket du kan hitta.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare gummit inuti genererar den mycket bra bollutbyte och förnimmelser när du slår så att du inte behöver ge upp någonting. Den återkommer också med en mycket elegant design, med sin klassiska kombination av exponerade kolfiber och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter