Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Massive Attack Carbon Pro 2021
  • NB Massive Attack Carbon Pro 2021
  • NB Massive Attack Carbon Pro 2021

OBS Massive Attack Carbon Pro 2021

PVP: 2 632,77 kr
1 655,37 kr
-38% NB
padel racket de padel Enebe Massive Attack Carbon Pro 2021 | Maximal kraft i träffen med denna padel racket Enebe, återvänder med förbättrade funktioner samt en ny design för exceptionell prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket ENEBE Massive Attack Carbon Pro Roja

Skaffa en av de bästa powerracket på marknaden: det nya Massive Attack Carbon Pro röda padel racket från katalogen NB Padel 2021. Den bibehåller diamantformen såväl som hög balans, vilket ger mycket bra slag och sweet spot ligger i den övre delen.

Tack vare det mjuka svarta eva-gummit HR3 tappar du inte kontakten, eftersom det genererar mycket bra sensationer och bollutbyte. Kol med 3k-tyg har också använts i dess konstruktion, liksom triple bridge-teknik för att minimera vibrationer och generera en mjukare touch.

Enebe Massive Attack röd, egenskaper

  • NB Massive Attack Carbon Pro 2021 är den mest kraftfulla i samlingen.
  • Attackskyffel, diamantformad och hög balans.
  • Konstruktion med kol och 3k-tyg för större motstånd.
  • Kärna med HR3 mjukt svart eva-skum för att inte tappa känslor.
  • Minskar vibrationer tack vare hjärtats Triple Bridge-teknik.
  • Design med 3 stänger i hjärtat som ger större stabilitet vid slag.
  • Det kommer att hjälpa dig att försvara off-center bollar tack vare sin bra sweet spot.
  • Enebe Padel 2021 högtävlingsracketserie.

Vem är det till? Fokuserade mer på anfallsspelare, de som spelar i backhandszonen och gillar att slå hårt eftersom det är en solid, stabil powerracket med en halvmjuk touch för att inte tappa känslan av kontroll eller komfort.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare det mjuka gummit och antivibrationssystemet kommer du att njuta av en bekvämare träff och ett mindre skadligt spel. Den återkommer också med en ny bild i svarta och röda detaljer, med en spektakulär glansig finish!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter