Paletero Enebe Fire Negro 2020
  • Paletero Enebe Fire Negro 2020
  • Paletero Enebe Fire Negro 2020

padelväskor Enebe Fire Negro 2021

PVP: 724,50 kr
568,73 kr
-22% NB
En av de största NB padel padelrackna, med kapacitet för flera Padel rackets, termosystem och separat fack för att förvara dina skor

padelväskor Enebe Fire Negro 2021

Transportera allt ditt material på ett organiserat och bekvämt sätt med den svarta och silverfärgade Fire padelväskan från Enebe Padel 2020 ryggsäckskollektion. Det är en stor padelväska med fack anpassade för varje typ av material.

Således har den ett lättillgängligt centralt fack, ett annat oberoende för skor eller smutsiga kläder och 2 sidor med kapacitet för flera racket. En av sidorna är fodrad med termomaterial och den har även justerbara handtag för att bära den som en ryggsäck.

Eldsvart padelväska, funktioner

  • Enebe Fire Black 2020 är en av de mest motståndskraftiga och hållbara.
  • Skyddar dina spadar från temperaturer tack vare termoteknik.
  • Stort mittfack och andra mindre för tillbehör.
  • Vadderade handtag för att förhindra obehag i axeln.
  • Förstärkta sömmar för lång hållbarhet.
  • Det låter dig förvara skorna i en ventilerad ficka.
  • Ingår i Enebe Padel 2020 väskkatalog.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för idrottare som vanligtvis bär mycket material till sina tävlingar, eftersom det är den största NB padel racketväskan och tillverkad av kvalitetsmaterial för stort motstånd.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess funktioner kommer du att gilla den för dess eleganta svarta design och silverdetaljer. Det är en av de coolaste väskorna i NB-katalogen och nu kan du få den till bästa pris i vår webbutik.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter