Joma Stadium CTR
  • Joma Stadium CTR
  • Joma Stadium CTR

Joma Stadium CTR

PVP: 1 974,60 kr
543,15 kr
-73% Joma
padel racket Joma Stadium CTR Svart Grön | En av Joma-racket med mer kontroll, perfekt för att spela till höger och även avsluta med kraft eftersom materialen som används ger den stor kraft.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Stadium Control i svart och grönt

Hitta modellen du behöver för att vinna dina matcher i den nya Joma Padel 2022-kollektionen. Köp Stadium CTR padel racket i svart och grönt, en modell som sticker ut för sin breda sweet spot och kontroll eftersom den har designats med en rund form och med balansen nära handen för bra spelbarhet.

Även om det är ett kontrollpadel racket erbjuder det mycket bra slag tack vare materialen som används i dess konstruktion. Den presenterar en 100% kolstruktur med 12k tyg för att uppnå större motstånd. Kärnan är gjord av EVA-gummi med hög återhämtningsförmåga, vilket ger den större hårdhet och kraft när det kommer till avslutning. Som avslutning har den också en grov konsistens.

Joma Stadium Control i grönt, funktioner

  • Runt format med vikt nära handen på Joma Stadium CTR Black Green.
  • Kontrollpadel racket med vilket det kommer att förlåta alla dina misstag.
  • Halvhård touch med det snabbåterhämtande eva pro-gummit inuti.
  • Kolkonstruktion för att ge strukturen större motstånd.
  • Yta med 12k tyg för att få mer kraft när du slår.
  • Grov finish som gynnar effekterna på bollen
  • Ny kollektion av Joma 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Lämplig för spelare på hög nivå som vanligtvis spelar till höger, eftersom detta Joma-racket erbjuder mer kontroll över bollen på grund av dess format och balans, vilket hjälper oss att placera bollen med precision och korrigera bollar utanför centrum med lätthet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller de bästa materialen på marknaden till ett bra pris, och är en modell av utmärkt kvalitet. - pris. Den presenterar också en väldigt cool design kombinerat med färgen svart med märkets logga i grönt och några detaljer i gult.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter