Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Gold Pro II Negro Turquesa
  • Joma Gold Pro II Negro Turquesa

Joma Gold Pro II

PVP: 1 842,96 kr
1 842,42 kr
-1% Joma
padel racket Joma Gold Pro II Turkossvart | Fantastiskt Joma kontrollpadel racket, en modell i 100 % kol för att placera bollen och njuta av de bästa sensationerna med eva pro gummikärna
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Gold Pro II Svart Turkos

Hitta din bästa allierade på banan med den nya padel racketkollektionen Joma 2021. Köp Gold Pro II Turquoise Black padel racket, en avancerad modell som sticker ut för sin kontroll eftersom den har ett runt format och låg balans för att uppnå maximal precision.

När det gäller dess konstruktion har varumärket använt kol i det rörformiga samt 18k tyget på ytan för att öka dess motstånd. Kärnan är gjord av eva pro-gummi så att du inte kommer att tappa kraft, så du kan gå till attack med kraftfulla skott. Dessutom genererar den knappast vibrationer.

Joma Gold Pro II svart och turkos, funktioner

  • Bred sweet spot av Joma Gold Pro II Black Turquoise.
  • Bra hanterbarhet tack vare sitt runda format och inneslutna balans.
  • Bra slag nära nätet tack vare EVA pro-kärnan.
  • Konstruktion med kol och 18k tyg på ytan.
  • Minimerar vibrationer för ett bekvämare spel.
  • Kontrollpadel racket som hjälper dig med bollar utanför centrum.
  • Ny kollektion av Joma 2021 avancerade racket.

Vem är det till? Lämplig för professionella eller avancerade spelare som gillar att förbereda poängen bakifrån och behöver en kontrollpadel racket med en bred sweetspot som gör att de kan hålla koll på matchtiderna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det inte kommer att vara svårt för dig att vänja dig vid det eftersom det, på grund av dess format och balans, är mycket hanterbart. Den har även en cool design i svart, turkosa detaljer och en spektakulär guldlogga!

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter