Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Gold Pro Control Negro Oro
  • Joma Gold Pro Control Negro Oro
  • Joma Gold Pro Control Negro Oro

Joma Gold Pro Control

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Joma
padel racket Joma Gold Pro Control Black Gold | En av de nya Joma Padel racketsna, perfekt för tekniska spelare som behöver kontroll med ett bra slag för att förbereda poängen bakifrån
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Gold Pro Control Golden 2021

Få den nya kollektionen av Joma 2021 Padel rackets till bästa pris i vår webbutik. Placera bollen exakt med Joma Gold Pro Control padel racket i svart och guld, eftersom dess runda format och låga balans ökar dess spelbarhet och hanterbarhet.

Senaste generationens kol har använts för sin konstruktion, förstärkt ytan med 18k tyg. Kärnan är gjord av mjukt eva-gummi, så du kommer att ha ett mycket bra slag när du bestämmer dig för att gå upp till nätet. Den innehåller också grovhet i planen och förstärkningar i hjärtområdet.

Joma Gold Pro Control guld, funktioner

  • Grov yta på Joma Gold Pro Control Black Gold.
  • Den har en rund form med balans nära handen.
  • Kolkonstruktion och 18k tyg för en torrare känsla.
  • Bred sweet spot som kommer att förlåta dina misstag.
  • Eva mjukt gummi inuti för större slagkraft.
  • Förstärkt struktur som genererar ett stabilt slag utan vridning.
  • Avancerad serie Joma 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Indikeras mer för avancerade tekniska spelare, som gillar att förbereda poängen bakifrån och letar efter en kontrollpadel racket men med ett bra slag så att de när de går till attack kan slå med kraft också.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den kombinerar de bästa märkesmaterialen samt en exceptionell finish. Du kommer att älska dess svarta design med gulddetaljer. Utan tvekan en av de mest eleganta och sofistikerade du kan hitta.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter