Overgrips Babolat Pro Response Feel x3 svart
  • Overgrips Babolat Pro Response Feel x3 svart

Overgrips Babolat Pro Response Feel x3 svart

PVP: 98,18 kr
87,22 kr
-12% Babolat
Babolat Pro Response Feel Black Overgrips Trepack | Upptäck det nya paketet med tre enheter Pro Response-övergrepp från märket Babolat, ett tillbehör att placera på handtaget på ditt racket och förbättra greppet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrips de padel Babolat Pro Response Feel x3 svart

Förbättra greppet på ditt racket med den nya kollektionen av grepp och övergrepp från märket Babolat där du kan välja mellan en mängd olika modeller. Köp de nya Pro Response Feel-övergreppen som säljs i ett paket med tre enheter så att du kan byta det när du behöver det.

Dess placering är väldigt enkel, så det tar inte lång tid, och det är inte heller svårt att ta bort så att du kan ändra det när du behöver det. Å andra sidan, förutom att förbättra greppet på racket, förhindrar de att svett samlas så att den inte glider på grund av överskott.

Babolat pack 3 overgrips Pro Response-känsla i svart färg, egenskaper

  • Babolat Pro Response Feel säljs i ett paket med tre enheter.
  • Av de lättaste så att din padelracket inte blir tyngre medan du har dem på dig.
  • Dess placering är enkel och tar inte mycket tid.
  • Förbättra greppet för att göra det mycket bekvämare.
  • Svart design så att du kan matcha den med ditt padelracket.
  • Babolat 2023 padeltillbehör.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett perfekt tillbehör för de människor som vill undvika överflödig svett när de spelar padel, eftersom Pro Response Feel-övergreppen förhindrar att svett samlas i handen, vilket gör att racket glider från händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt tillbehör, säljs de också i ett paket med tre enheter, så de kommer ut till ett bättre pris än att köpa dem separat. De har också designats i svart så att du kan matcha dem med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter