Overgrips Dunlop Tour Pro Green
  • Overgrips Dunlop Tour Pro Green

Overgrips Dunlop Tour Pro grön

PVP: 76,24 kr
65,28 kr
-15% Dunlop Padel
Overgrip från padel Dunlop Tour Pro grön | Bra grepp med dessa gröna Dunlop ovegrips, gjorda av kvalitet och motståndskraftiga material för att uppnå de bästa sensationerna på banan
Skriv en recension

Overgrips Dunlop Tour Pro Green 3-pack

Få högkvalitativa tillbehör till bästa pris från Dunlop Padel 2022. Köp de gröna Tour Pro padelövergreppen, ett komplement som ger ett bekvämare, torrare grepp och bättre dämpning för ditt padelracket.

De erbjuder stort motstånd, så du kan använda dem under fler matcher samt en stor absorptionsförmåga för att förhindra att racket glider ur dina händer. Dessutom, när du köper blisterförpackningen med 3, kommer du att spara pengar.

Overgrips Dunlop Tour Pro grön, funktioner

  • Dunlop Tour Pro Green går i förpackningar med 3 enheter.
  • De är fluorescerande gröna till färgen och har en slät yta.
  • Lätt att placera och anpassa efter dina behov.
  • Ökad dämpning för exceptionell komfort.
  • Ytterlager av PU och mittlager av PU-gummi och vävda fibrer.
  • Katalog med tillbehör för Dunlop Padel-spelare 2022.

Vem är det till? Designad för alla typer av spelare som vill anpassa greppet på sin racket till sin hand. De kan också användas för att förhindra svettningar i händerna och har ett bra grepp hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha tre övergripare av högsta kvalitet till bästa pris. Dessutom är materialet som de är tillverkade med extremt hållbart och med sin fluorgröna färg kommer du att fånga ögonen på alla dina kollegor.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Padel är ett av idrottarnas favoritmärken. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella spelarna på World Padel Tour som representerar varumärket.

Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer. Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter