Overgrip Pro Colores
  • Overgrip Pro Colores

Overgrip Pro Colores

65,27 kr
Nox
Köp de släta padelövergreppen i 3 färger från Nox, ett tillbehör som hjälper dig att förbättra ditt grepp och som du även kan kombinera med ditt racket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Färgade Nox Overgrips

Vi har de bästa padeltillbehören och favoriterna för spelarna. Köp Nox 2019 color pro padel overgrips, ett tillbehör som gör att du kan anpassa greppet på ditt padel racket efter din hand.

Tack vare dess sammansättning lyckas den minska vibrationer och förhindra att de påverkar din arm. Det kommer också att hjälpa dig att minska fukten i händerna och njuta av ett torrt grepp även på sommaren. Produktens egenskaper

  • Nox pro colors 2019 övergrepp är lämpliga för både paddel- och tennisracket.
  • De säljs i förpackningar om 3 enheter.
  • Idealisk att kombinera dem eftersom en är gul, en annan blå och en annan svart.
  • De innehåller lim för snabb placering.
  • Finaste finish för oslagbara sensationer.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox 2019.

Vem är det till? Designad för alla spelare med svettiga händer, eftersom det är ett tillbehör som absorberar svett och förhindrar att racket glider.

Varför kommer du att gilla det? Som tur är är de extremt hållbara eftersom mycket motståndskraftiga material har använts. Så de kommer att hålla dig till fler spel och du behöver inte byta dem lika ofta.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på bästa sätt. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Våra bästa produkter