Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Tour Dry Blanco
  • Overgrip Tour Dry Blanco

Overgrip Tour Dry white

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Dunlop Padel
Overgrip Tour Dry white | Köp de vita mikroperforerade övergreppen från Dunlop Padel, ett komplement som hjälper dig att anpassa racket till din hand samt förhindra svettningar

Overgrip pádel Tour Dry white

Se till att svetten inte förstör ditt spel med Dunlops perforerade övergrepp i vitt. Det är ett tillbehör som du kan köpa till ett fantastiskt pris och tack vare sitt Tour Dry-system kommer det att förhindra att racket glider. Tack vare dess mikroperforeringar håller den dina händer torra och ger dig den bästa komforten från spelets början till slut.

Overgrip Tour Dry White funktioner:

  • Tour Dry overgrips är mikroperforerade och vita till färgen.
  • Säljes i förpackningar om 3 enheter.
  • Lätt att applicera, med lim i varje ände.
  • Mycket motståndskraftiga så du kan använda dem längre.
  • Den innehåller 2 lager: det yttre av PU och det andra centrala av PU-gummi och fibrer.
  • Katalog över tillbehör för att spela Dunlop padel.

Vem är det till? Designad för spelare med överdriven svettning på händerna, eftersom de tack vare sin perforerade design hjälper dig att hålla händerna torra och hålla racket stadigt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har tillverkat dem med ett dubbelt lager, leder det till bättre hållbarhet. Dessutom kommer du med dess högkvalitativa material att ha dess tekniska egenskaper säkerställda.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Gå till Dunlop Padel, ett av varumärkena med längst historia inom racketsporter och ett riktmärke i vår sektor. Företaget kan skryta med att ha ägnat mer än 20 år åt att utveckla specifika padelprodukter för alla typer av spelare och med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris. Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella spelarna som satsar på varumärket, tveka inte och gilla dem.

Features År: 2019
Våra bästa produkter