Padelskydd Dunlop Basic
  • Padelskydd Dunlop Basic

Padelskydd Dunlop Basic

PVP: 109,15 kr
54,30 kr
-51% Dunlop Padel
Dunlop Basic Svart | Upptäck Padelskydd Dunlop Basic, perfekt för att skydda och transportera ditt racket. Dess funktionella design och kvalitetsmaterial gör den till det perfekta tillbehöret. Vänta inte, känn skillnaden nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelskydd Dunlop Basic Svart

Det Padelskydd Dunlop Basic i svart färg är det perfekta valet för padelspelare som vill hålla sitt racket i perfekt skick under transport. Dess praktiska och eleganta design, med märkets logotyp i vitt framträdande, tillåter dig inte bara att bära ditt racket säkert, utan lägger också till en stilfull touch till din utrustning. Med dess yttre tillverkning i polyester, lovar den stor hållbarhet och motståndskraft mot vanligt slitage, och garanterar långvarigt skydd för ditt racket.

Funktionaliteten är detta skydds kvalitetsstämpel, inklusive en dragkedja med övre öppning som ger enkel och säker tillgång till ditt racket. Dessutom, tack vare dess justerbara handtag och hängare, blir transporten en verklig glädje. Det är inte bara ett estetiskt tilltalande skydd, utan också en smart investering för att hålla ditt racket som nytt längre. Padelskydd Dunlop Basic är utan tvekan ett måste för varje padelspelare.

Egenskaper för Padelskydd Dunlop Basic Svart

  • Kapacitet för ett racket, möjliggör säker och skyddad transport.
  • Yttre tillverkning i polyester, garanterar motstånd mot slitage och exceptionell hållbarhet.
  • Dragkedja med övre öppning som ger enkel och säker tillgång till racketen, förhindrar eventuella oavsiktliga fall.
  • Justerbart handtag och inbyggd hängare för bekväm och personlig transport.
  • Insida med mjukt tyg som skyddar racketens yta, förhindrar oönskade repor.
  • Tillhör Dunlop 2023-tillbehörskollektionen.

Vem är det avsett för?

Detta tillbehör är idealiskt för spelare som söker en praktisk och långvarig lösning för att transportera sitt racket. Om du är en av dem som föredrar att hålla din utrustning i toppskick och njuta av funktionalitet kombinerat med attraktiv design, är Padelskydd Dunlop Basic för dig. Förhindra att ditt racket skadas av slitage under transport och anländ till padelbanan med allt du behöver för att vinna.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att bli kär i Padelskydd Dunlop Basic för dess problemfria funktionalitet och dess subtila och eleganta design. Dess övre dragkedja ger snabb och säker tillgång till ditt racket, medan det justerbara handtaget och hängaren underlättar transporten. Om du värdesätter komfort, skydd och stil kommer detta tillbehör att bli din perfekta match för varje match. Upplev det bästa som Dunlop har att erbjuda och känn skillnaden i varje detalj!

Läs mer om Dunlop-varumärket

Dunlop är ett välkänt märke inom sportvärlden, med en lång historia av att skapa högkvalitativa tillbehör och utrustning. Sedan starten har de ägnat sig åt att tillhandahålla atleter med hållbara och funktionella produkter som uppfyller varje spelares behov.

Varumärket har vunnit padelspelares förtroende tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Varje Dunlop-produkt är designad med största omsorg om detaljer för att säkerställa tillfredsställelse och prestanda på banan. Med Padelskydd Dunlop Basic fortsätter de sin tradition av excellens, och erbjuder ett säkert och stiligt transportalternativ för ditt racket. Upptäck Dunlop-kvaliteten och känn skillnaden i varje match!

Features År: 2023
Våra bästa produkter