Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Blitz Attack 2.0 2023
  • Dunlop Blitz Attack 2.0 2023

Dunlop Blitz Attack 2.0 2023

PVP: 1 919,75 kr
1 633,98 kr
-15% Dunlop Padel
Dunlop Blitz Attack 2.0 2023 intensivserieracket | Prestera på din bästa nivå med Dunlop Blitz Attack 2.0 padelracket i orange, en mångsidig modell som har sandpappersliknande strävhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Blitz Attack 2.0 padelracket 2023

Ta fram ditt bästa spel både i anfall och i försvar med det nya orangea Blitz Attack 2.0 padelracket, en modell från Dunlops intensivserie 2023. Den presenterar en droppform med centrerad balans, så den är mycket väl kompenserad och erbjuder även mycket bra touch förnimmelser.

Således kombinerar den kol med glasfiber för strukturen samt eva-gummi med medeldensitet, vilket ger fantastiska känslor och gynnar en snabb anpassning av spelaren. Den presenterar också en ny borrdesign och öppen ramteknologi som förbättrar dess motstånd. Slutligen presenterar den grovhet i planen.

Dunlop Blitz Attack 2.0 orange, egenskaper

  • Dunlop Blitz Attack 2.0 har en V-hålsdesign som förbättrar prestandan.
  • Det är ett mångsidigt racket, tack vare sin droppform och medium balans.
  • Konstruktion med grafit, en kombination av kol och fiber.
  • Transparent skydd i ramområdet.
  • Open frame-teknik gör den mer hanterbar och stabil.
  • Medeldensitet eva gummi för en oslagbar touch.
  • Avslutad med en sandig textur, vilket förbättrar effekterna.
  • Dunlop 2023 racketintensiv serie för dam.

Vem är det till? Perfekt för tjejer som redan har en medelhög spelnivå och som letar efter en balanserad racket, det vill säga en som erbjuder en bra balans mellan makt och kontroll för att kunna dominera alla områden på banan utan ansträngning.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används av företaget kommer du att kunna vänja dig snabbt och njuta av de bästa sensationerna på banan. Den återkommer också med en väldigt cool design, en kombination av svart med slående orange för att fånga alla ögon.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland fans och fler proffs.

Dess padelracket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har den stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres eller Teresa Navarro.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter