Dunlop Inferno Carbon Extreme
  • Dunlop Inferno Carbon Extreme

Dunlop Inferno Carbon Extreme

PVP: 2 413,40 kr
2 050,84 kr
-16% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Carbon Extrem mångsidig topp | Vinn dina matcher med nya Dunlop Inferno Carbon Extrem, en mycket välbalanserad modell som återkommer med förbättrade material och spektakulär design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Inferno Carbon Extrem 2023 Paddelskyffel

Dominera alla aspekter av spelet med återutgivningen av padelracket Inferno Carbon Extrem, en modell som du kan hitta i Dunlops avancerade 2023-serie. Den utmärker sig för sin mångsidighet, eftersom den har ett droppformat och ganska fokuserad balans, så det erbjuder kontroll på off-center bollar samt större kraft i att slå.

För sin konstruktion har kol använts förutom premium 3k-tyg på ytan för att uppnå större motstånd. Den har också Tribar-teknologi kombinerat med Booster Grooves längs ramen för ökad stabilitet. Dessutom är kärnan gjord av pro eva-gummi, med vilken touchen är exceptionell.

Dunlop Inferno Carbon Extrem i gula och svarta toner, funktioner

  • Oversize form med en ganska fokuserad balans för större mångsidighet hos Dunlop Inferno Carbon Extrem.
  • Booster Grooves längs ramens längd ger större styvhet.
  • Stort motstånd med användning av kol i ramen.
  • Lägenheter med premium 3k-tyg för en hårdare touch.
  • Tri-bar system på bryggan för mer stabilitet.
  • Pro eva kärna som förbättrar känslan av kontroll och makt.
  • Den mest sålda modellen under dessa år av märket.
  • Finns i den intensiva serien av Dunlop 2023 herrracket.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för avancerade eller medelhöga spelare som vill utvecklas eftersom det är en mycket välbalanserad racket som erbjuder kraft och kontroll lika mycket, vilket hjälper dig att ta dina bästa slag på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest framgångsrika Dunlop-racket i katalogen eftersom den presenterar de bästa materialen samt en exceptionell design. Den här säsongen återvänder den med en finish i de mest spektakulära orange och gula tonerna.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter