Dunlop Inferno Boost G1 2024
  • Dunlop Inferno Boost G1 2024

Dunlop Inferno Boost G1 2024

PVP: 1 645,50 kr
855,12 kr
-49% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Boost G1 623665 | Upplev maximal prestanda med paddeln Dunlop Inferno Boost G1 2024. Kombinera kraft, kontroll och komfort för att dominera på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Inferno Boost G1 padelracket

Upptäck den innovativa padelracket Dunlop Inferno Boost G1 2024, designad för att erbjuda maximal prestanda till avancerade och professionella spelare. Med avancerade tekniska egenskaper och en konstruktion av hög kvalitet garanterar denna padelracket en enastående kombination av kraft, kontroll och komfort i varje slag, vilket ger en överlägsen spelupplevelse på padelracket.

Dunlop Inferno Boost G1 2024 har en exklusiv design som inkluderar Tri-Bar-teknologi på broen för ökad torsionstabilitet, Power Channel för att öka styvheten och den explosiva kraften, samt anatomisk konstruktion för att förbättra stabiliteten i slaget. Dessutom har den Dunlop Protection System (DPS) för enastående hållbarhet, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker en högpresterande och kvalitativ paddel.

Egenskaper för Dunlop Inferno Boost G1 2024 padelracket

  • Tri-Bar på broen för ökad torsionstabilitet.
  • Power Channel för att öka styvheten och den explosiva kraften.
  • Anatomisk konstruktion för att förbättra stabiliteten i slaget.
  • Dunlop Protection System (DPS) för enastående hållbarhet.
  • En av de mest framgångsrika modellerna, särskilt på grund av dess balans mellan kraft och kontroll.
  • Tillhör Dunlop 2024-paddelkollektionen.

Vem är det avsett för?

Denna padelracket riktar sig till avancerade och professionella spelare som söker maximal prestanda på padelbanan. Den är perfekt för dem som kräver kraft, kontroll och komfort i varje slag, vilket garanterar en enastående spelupplevelse.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna paddel för dess perfekta kombination av kraft och kontroll, samt dess överlägsna hållbarhet och kvalitet. Med en exklusiv design och avancerad teknologi kommer Dunlop Inferno Boost G1 2024 att låta dig sticka ut på banan och njuta maximalt av ditt spel.

Upptäck mer om Dunlop-märket

Dyk in i Dunlops värld, ett varumärke som är känt för sitt engagemang för excellens och innovation inom padel. Med en lång historia av framgång inom sporten erbjuder Dunlop högkvalitativa produkter som är designade för att tillgodose behoven hos de mest krävande spelarna. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter