Dunlop Galactica Team 2023
  • Dunlop Galactica Team 2023
  • Dunlop Galactica Team 2023

Dunlop Galactica Team 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 315,85 kr
-34% Dunlop Padel
Dunlop Galactica Team 2023 | Gå upp i nivå med detta balanserade Dunlop-racket, tillverkat av kvalitetsmaterial och en elegant design så att du kan ta fram vinnaren i dig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Galactica Team 2023 padelracket

Utrusta dig med de senaste nyheterna från Dunlop Padel 2022 i vår webbutik. Skaffa det nya Galactica Team padelracket i svart, grått och vitt, en modell som anpassar sig snabbt och som sticker ut för sin balans. Så det presenterar en tårform med en medelbalans för att ha den kontroll och kraft du behöver.

För dess konstruktion har japanskt kol använts, ett högkvalitativt material som ger det större motstånd. På ytan innehåller den strävhet och i hjärtområdet en tri max-förstärkning som ger större stabilitet. För att avsluta är kärnan gjord av eva-gummi, så dess beröring är mycket bekväm.

Dunlop Galactica Team i grå toner, funktioner

  • Få den perfekta balansen i ditt spel med Dunlop Galactica Team 2022.
  • Bättre förnimmelser när man slår med den nya Control Holes-fördelningen av hålen.
  • Konstruktion med japanskt kol som förbättrar dess prestanda.
  • Grova plan för att uppnå bättre effekter.
  • Tri max hjärtteknologi som ger större stabilitet och förhindrar vridning.
  • Eva pro gummi i kärnan som ökar slagkraften i anfallsslagen.
  • Mångsidigt racket tack vare sin överdimensionerade form och medium balans.
  • Intensiv serie av Dunlop 2022 padelracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt kan den användas av spelare på hög och medelhög nivå, eftersom det är en ganska hanterbar balanserad racket som hjälper oss att förbättra vår teknik samtidigt som vi njuter av fantastiska sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Dunlops racket med bäst valuta för pengarna eftersom den samlar företagets bästa teknologier och inte är dyr. Dessutom kommer du att älska dess eleganta design som kombinerar svart, grått och vitt, mycket sofistikerad!

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter