Dunlop Läderfodral
  • Dunlop Läderfodral

Dunlop Läderfodral

PVP: 185,94 kr
76,25 kr
-59% Dunlop Padel
Dunlop Läderfodral Svart | Skydda och visa upp din padelracket med Dunlop Läderfodral i svart. Hållbarhet, stil och en stor varumärkesgaranti. Upplev skillnaden med Dunlop!
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Dunlop Läderfodral för padelracket Svart

Skydda din padelracket stilfullt och effektivt med Dunlop Läderfodral i svart. Detta exceptionellt designade fodral ger inte bara en elegant touch till din utrustning, utan säkerställer också att din racket förblir i perfekt skick. Det PU-läderbeklädda yttre och Dunlops vita logotyp står ut mot den svarta bakgrunden, och ger en sofistikerad och samtidigt modern look.

Funktionaliteten kommer inte i andra hand med detta fodral. Den stabila dragkedjan ser till att din racket är väl skyddad mot fall eller förluster, medan den justerbara handtaget underlättar transport till var som helst. Oavsett om det är för en tävlingsmatch eller casual träning, blir detta fodral en förlängning av ditt engagemang i padelsporten.

Funktioner Dunlop Läderfodral Svart

  • Har en stabil dragkedja som håller din racket säker och skyddad.
  • Den justerbara handtaget och inbyggda hängaren underlättar transport och förvaring.
  • Interiören tillverkad i polyester ger stor hållbarhet och slitstyrka.
  • Yttre tillverkad av PU-läder med effekt, ger en elegant och hållbar look.
  • Design i svart färg med varumärkets namn och logotyp i vitt, vilket ger en elegant touch.
  • Tillhör Dunlop 2023 accessoarkollektion.

Vem är det riktat till?

Detta fodral är särskilt riktat till spelare som söker en elegant och funktionell lösning för att transportera sin padelracket. Om du letar efter att skydda din racket från skav och skador samtidigt som du behåller en sofistikerad stil, är Dunlop Läderfodral ditt ideala val.

Varför kommer du att gilla det?

Dunlop Läderfodral är synonymt med kvalitet och design. Premiummaterialen säkerställer ett varaktigt skydd för din racket, medan dess eleganta estetik framhäver din smak för det fina. Dessutom ger den stabila dragkedjan och det justerbara handtaget en säker och bekväm transport, och höjer din upplevelse i padelvärlden. Vänta inte längre och upptäck Dunlop-skillnaden!

Lär dig mer om Dunlop-märket

Dunlop är ett välkänt varumärke i sportvärlden, med en historia som sträcker sig över ett sekel. Deras hängivenhet till innovation och kvalitet har gjort dem till ett pålitligt val bland idrottare.

I padelvärlden, står Dunlop ut genom att erbjuda produkter som kombinerar teknologi, design och hållbarhet. Varje produkt är en reflektion av deras engagemang för prestanda och spelarnöjdhet. Upplev traditionen och innovationen som Dunlop bringar till padelbanan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter