Dunlop Rocket Ultra orange 2023
 • Dunlop Rocket Ultra orange 2023

Dunlop Rocket Ultra orange 2023

PVP: 877,60 kr
438,43 kr
-51% Dunlop Padel
Dunlop Rocket Ultra 10325877 | Förbättra ditt spel med den nya upplagan av padelracketen Dunlop Rocket Ultra orange 2023, en modell som kännetecknas av sin kontroll och bra pris.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 18 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Rocket Ultra orange padelracket

Vi presenterar de senaste nyheterna som Dunlop Padel 2023 lanserar på marknaden så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Skaffa den nya upplagan av padelracketen Rocket Ultra i orange och svart, en modell för nybörjare som tack vare sin runda form och balanserad vikt gör det enkelt att skicka bollen till motståndarens sida.

Den är konstruerad med glasfiber i bladen och förstärkningen runt röret för att göra den mer robust. Kärnan är av gummi eva pro, vilket ger den en mycket mjuk känsla vid beröring. Dessutom minskar materialkombinationen vibrationer, så att du kan spela i timmar utan obehag.

Dunlop Rocket Ultra orange, egenskaper

 • Mycket bra bollutsläpp och mjuk känsla med Dunlop Rocket Ultra orange 2023.
 • Gummi eva inuti, vilket ger mycket bra känslor.
 • Förstärkt ram för att göra den mer motståndskraftig mot slag och stötar.
 • Blad av glasfiber, ett mer elastiskt och flexibelt material.
 • Designen med Paralel Holes, förbättrar dess prestanda under spelet.
 • Rund form med vikten nära handen för att ge bättre kontroll.
 • Estetik i svart med en framträdande logotyp i fluorescerande orange.
 • Tillgänglig i Dunlop Padel 2023 nybörjarracketkatalog.

För vem är den? Perfekt för killar som tränar ibland eller tävlar med vänner och söker en nybörjarracket som är prisvärd och av hög kvalitet. Dunlops Rocket uppfyller perfekt dessa krav.

Varför kommer du att gilla den? Trots att det är en billig racket, har kvalitetsmaterial använts för dess konstruktion, så du kommer att njuta av en utmärkt prestanda på banan. Dessutom kommer du också att gilla designen eftersom kombinationen av svart och orange tilltalar alla.

Lär dig mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av de mest prestigefyllda varumärkena inom sportvärlden. Så mycket att padel inte är ett undantag, de erbjuder ett brett urval av padelracketar, ryggsäckar, padelväskor och andra tillbehör. I deras lag har de stöd från Ramiro Moyano, en av de professionella spelarna i WPT.

I vår webbutik kan du hitta alla nyheter för den här säsongen till bästa pris. Du kan välja bland många olika modeller och njuta av bästa prestanda på banan. Vänta inte längre!

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter