Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Boost Lite 2.0 2023
  • Dunlop Boost Lite 2.0 2023

Dunlop Boost Lite 2.0 2023

PVP: 1 535,80 kr
1 315,85 kr
-15% Dunlop Padel
Dunlop Boost Lite 2.0 rosa damracket | Bra hanterbarhet på banan med det nya Dunlop Boost Lite 2.0 rosa padelracket för flickor, en av de mest omtyckta för prestanda och bra pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Boost Lite 2023 padelracket

Njut av de bästa sensationerna genom hela spelet med det nya Boost Lite 2.0 padelracket i rosa, en modell från intensivserien Dunlop 2023. Den har mjukt eva-gummi inuti, så den genererar en mycket bekväm touch och låter dig spela i timmar utan arm obehag.

På banan är det ett balanserat och lätt racket som hjälper dig att definiera din spelstil. Den har en rundare form och medium balans samt en lite sträv yta som hjälper oss att ge bollen mer snurr. Den kombinerar även kol med glasfiber, så den är väldigt tålig.

Dunlop Boost Lite 2.0 rosa och svart, funktioner

  • Förstärkt struktur av Dunlop Boost Lite 2.0 2023 med kraftramsystem.
  • Den håller en ungefärlig vikt på 355 gram, så den är hanterbar.
  • Rund design med centrerad balans.
  • V-format borrmönster, vilket förbättrar dess prestanda.
  • Kombinera kol med glasfiber för strukturen.
  • Mindre vibrationer och mjukare beröring med det mjuka eva-gummit i kärnan.
  • Grov yta för att få bättre effekter.
  • En av nyheterna i Dunlop 2023 flickracket.

Vem är det till? Lämplig för tjejer som vanligtvis spelar regelbundet, med en mångsidig spelstil eftersom nya Boost Lite 2.0 är mycket balanserad, vilket gör att du kan spela bekvämt från alla områden på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har en lättare vikt, anpassad för tjejer, så är det ett balanserat och mest hanterbart racket. För att avsluta kommer du också att njuta av den mest feminina kosmetikan med kombinationen av svart med rosa detaljer.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland fans och fler proffs.

Dess padelracket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har den stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres eller Teresa Navarro.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter