Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Boost Attack 2.0 2023
  • Dunlop Boost Attack 2.0 2023

Dunlop Boost Attack 2.0 2023

PVP: 1 535,80 kr
1 315,85 kr
-15% Dunlop Padel
padelracket serien media Dunlop Boost Attack 2.0 2023 | Följ din utveckling med det gröna Dunlop Boost Attack 2.0 padelracket, en balanserad modell som låter dig definiera och förbättra din spelstil
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Boost Attack 2.0 padelracket 2023

Utrusta dig med kvalitetsprodukter till bästa pris tack vare produktkollektionen Dunlop 2023. Vi presenterar det nya Boost Attack 2.0 padelracket i grönt, en modell som anpassar sig snabbt och erbjuder en perfekt balans. För att göra detta kombinerar den ett droppformat med en centrerad balans.

För sin konstruktion har kol med glasfiber använts för att uppnå bra motstånd samt spelbarhet på banan. För kärnan innehåller den eva-gummi med medeldensitet, så dess beröring är bekväm och den absorberar vibrationer väl. Slutligen har den förstärkning samt en liten strävhet.

Dunlop Boost Attack 2.0 svart och grönt, egenskaper

  • Få kraft och kontroll på varje skott med Dunlop Boost Attack 2.0.
  • Oversize design med centrerad balans.
  • Den innehåller en ny fördelning av hålmönstret.
  • Röret har förstärkts för att uppnå en solid struktur.
  • Power frame-teknik som förbättrar dess prestanda på banan.
  • Eva pro gummi inuti, som genererar oslagbara sensationer.
  • Plan med en lite grov finish för att förbättra effekterna.
  • Intensiv serie av Dunlop 2023 padelracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det mer fokuserat på mellannivåspelaren som vill förbättra sig, eftersom det är en multifunktionsracket av hög kvalitet som också innehåller en grov yta att leka med effekter.

Varför kommer du att gilla det? Rent estetiskt tycker vi att det är väldigt coolt, eftersom vi är övertygade om att dess svarta kosmetika och gröna detaljer inte går obemärkt förbi. Var den första att njuta av all kvalitet i nya Boost Attack 2.0!

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland fans och fler proffs.

Dess padelracket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har den stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres eller Teresa Navarro.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter