Dunlop Speed Attack 2.0 2023
  • Dunlop Speed Attack 2.0 2023

Dunlop Speed Attack 2.0 2023

PVP: 1 700,35 kr
1 447,49 kr
-15% Dunlop Padel
Mer kontroll över bollen med den sandiga strukturen hos det gula Dunlop Speed Attack 2.0 padelracket, låter dig utföra omöjliga effekter
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 26 September, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Speed Attack 2.0 padelracket 2023

Vi presenterar den nya kollektionen av Dunlop 2023-produkter för padel. Skaffa det nya Speed Attack 2.0 padelracket, en modell som ingår i märkets intensiva serie. Väl i händerna är den välbalanserad men sticker ut mer för sin kontroll på grund av sin rundare form.

För strukturen innehåller den grafit, vilket förbättrar dess styvhet och soliditet. Inuti hittar vi ett medium gummi, så det genererar också mycket bra känsla vid beröring. Slutligen innehåller den öppen ramteknologi samt en grov finish på planen för att uppnå bättre effekter.

Dunlop Speed Attack 2.0 svart och gult, egenskaper

  • Rund form av Dunlop Speed Attack 2.0 för att få en bredare sweet spot.
  • Fokuserad balans som ger ett mycket bra slag.
  • Den har ett nytt borrmönster och grov yta.
  • Konstruktion med grafit vilket ger den större motståndskraften.
  • Öppen ramteknik för en stabilare och vibrationsfri träff.
  • Genomskinligt skydd upptill som skyddar den från slag.
  • Oslagbara sensationer Kärna med eva pro-gummi för att inte tappa kraft i träffen.
  • Finns i den nya kollektionen av Dunlop-racket för män 2023.

Vem är det till? Idealisk för killar som vanligtvis spelar från baksidan av banan, som placerar bollen med precision eftersom den tack vare sin rundare form ger en bred träffyta så att den förlåter alla våra misstag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det presenterar ett spektakulärt förhållande mellan kvalitet och pris, eftersom det sammanför kvalitetsmaterial till ett rimligt pris. Den presenterar också en design som majoriteten av allmänheten gillar mycket, som kombinerar färgen svart med detaljer i fluorgult.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland fans och fler proffs.

Dess padelracket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har den stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres eller Teresa Navarro.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter