Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Hire 2023
  • Dunlop Hire 2023

Dunlop Hire 2023

PVP: 658,20 kr
547,95 kr
-17% Dunlop Padel
Dunlop Hire 2023 Nybörjare padelracket | Bemästra tekniken för padel med detta Dunlop kontrollracket, en ekonomisk modell som hjälper oss att enkelt skicka bollen till våra motståndares plan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Hire 2023 padelracket

Om du börjar med den här padelgrejen, gör det med kvalitetsprodukter som till exempel det nya Hire padelracket i svart färg och gröna detaljer som du hittar i Dunlop Padel 2023-katalogen. Det är en modell med bred sweet spot t tillverkad med flexibla material, så det gynnar en snabb anpassning av idrottaren.

Den presenterar en rund form med låg balans, vilket ger mer kontroll över bollen. Dess konstruktion är gjord av glasfiber samt eva-gummi i kärnan för en bekväm beröring och för att inte tappa bolluttaget. För att avsluta har strukturen förstärkts för att öka dess hållbarhet och motståndskraft mot eventuella slag eller stötar.

Dunlop Hire svart och grönt, funktioner

  • Lätt tillbaka bollen till det motsatta fältet med Dunlop Hire 2023.
  • Utmärkt kontroll tack vare sin runda form och låga balans.
  • Förstärkt struktur som ger den bättre motstånd.
  • Utmärkt beröring och bolleffekt med eva gummikärna.
  • Han kommer att förlåta alla våra misstag.
  • Ny design i svart med fluorescerande gröna detaljer.
  • Nya Dunlop 2023 nybörjarracket.

Vem är det till? För alla idrottare som behöver ett billigt padelracket för att starta, eftersom Hire ger bra kontroll över bollen, är den lätt att hantera och erbjuder även en mycket bekväm touch att spela utan obehag.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en initieringsskyffel, samlar den de bästa materialen från märket samt en väldigt cool design. Vi är övertygade om att dess svarta estetik med detaljer och logotyp i fluorgrönt kommer att glädja det blotta ögat!

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter