Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Aero Star Junior 2023
  • Dunlop Aero Star Junior 2023

Dunlop Aero Star Junior 2023

PVP: 767,90 kr
690,57 kr
-11% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star padelracket | Bättre prestanda garanteras med Dunlop Aero Star barnracket, en modell anpassad för din hand eftersom den är lätt i vikt och har ett tunt grepp
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Aero Star Junior 2023 padelracket

Vi har redan tillgängliga de senaste produkterna för att spela Dunlop 2023 padel, ett riktmärke bland idrottare för dess kvalitet och rimliga priser. För de små mästarna presenterar vi Aero Star padelracket i svart och brons, en balanserad modell som kommer att hjälpa oss på banan tack vare sin vikt och mindre dimensioner.

På banan erbjuder den en bra balans mellan kraft och kontroll eftersom den har ett droppformat med en medium balans. För dess konstruktion har flexibla material använts, såsom glasfiber för den yttre strukturen och ett mjukt gummi i kärnan. Kombinationen gör den mycket flexibel och genererar knappt vibrationer.

Dunlop Aero Star för pojkar svart och brons, har:

  • Dunlop Aero Star Junior har en låg vikt, ungefär mellan 310 - 330 gram.
  • Minimerar stöten och undviker på så sätt armbesvär.
  • Tillverkad i glasfiber, ett flexibelt material som förbättrar dess prestanda.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt droppformat och låga balans.
  • Tunnare handtagsdesign för att lätt kunna greppa det.
  • Den tillhör Dunlop Padel 2023-serien av racket för barn.

Vem är det till? Både för pojkar och tjejer som har spelat en kort tid eller mer regelbundet, eftersom det är ett mångsidigt racket som gör att vi kan ta våra bästa skott och som dessutom är anpassade efter barns behov.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan är det en replika av vuxenmodellen så den har samma finish. Du kommer att älska dess kombination i svart med bronsdetaljer och logotyp, det kommer att få dig att glänsa på banan!

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter