Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Rapid Control 4.0 2023
  • Dunlop Rapid Control 4.0 2023

Dunlop Rapid Control 4.0 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,20 kr
-11% Dunlop Padel
Dunlop Rapid Control 4.0 | Försumma inte någon aspekt av spelet med detta Dunlop kontrollracket, en modell gjord med kvalitetsmaterial som också kommer att förlåta dina misstag
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Rapid Control 4.0 padelracket

Njut av denna sport med kvalitetsprodukter till ett bra pris med det senaste från de bästa märkena. Vi presenterar padelracket Rapid Control 4.0 i svart och bronsdetaljer, en modell från intermediate-serien som du hittar i den nya produktkollektionen Dunlop 2023. Den har en glasfiberkonstruktion, vilket gör det till ett padelracket som snabbt kan anpassas.

Å andra sidan har den även mjukt eva-gummi inuti, vilket genererar en mjukare beröring och minskar vibrationer, så att du kan spela i timmar utan obehag. På banan ger den mer kontroll över bollen eftersom den har en rund formdesign och balansen ligger nära handen.

Dunlop Rapid Control 4.0 svart och brons, egenskaper

  • Rundare format och balans nära handen på Dunlop Rapid Control 4.0.
  • Mjukt eva-gummi för att bättre absorbera bollens påverkan.
  • Konstruktion av planen i glasfiber, genererar en mer elastisk touch.
  • Förstärkt struktur, som ökar dess motståndskraft mot slag eller stötar.
  • Padelracket av snabb anpassning, så det är väldigt lätt att spela med det.
  • Stort värde för priset.
  • Finns i Dunlop Padel 2023 initieringsracketkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till dem som precis har börjat spela eller inte har spelat på en kort tid och vill ta sig framåt med en kontrollracket med en bred sweetspot som gör att de enkelt kan returnera bollen till rivaliserande plan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det låter dig gå snabbt framåt i ditt spel, eftersom det inte är svårt att vänja sig vid det. Den återkommer också med en väldigt cool design som kombinerar svart med logotyper och detaljer i en mycket elegant bronsfärg.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter