Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Rocket Tour blå 2023
  • Dunlop Rocket Tour blå 2023

Dunlop Rocket Tour blå 2023

PVP: 932,45 kr
800,26 kr
-15% Dunlop Padel
padelracket för nybörjare Dunlop Rocket Tour blå | En av racket med mest kontroll i Dunlop-kollektionen, perfekt för enstaka spelare eftersom den låter dig enkelt placera bollen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Rocket Tour blått padelracket

Hitta din bästa allierade på banan i Dunlop 2023 padelracketkatalogen. Upptäck Rocket Tour blå padelracket, en modell som är lämplig för tillfälliga spelare eftersom den är väldigt lätt att spela med den tack vare sin runda form och en innesluten balans som hjälp oss styra bollen bättre.

När det gäller dess konstruktion har den grafit i ramområdet, vilket ökar dess motstånd. Glasfiber har använts på ansiktena och eva pro-gummi på kärnan, vilket leder till oslagbara sensationer vid poäng och större bollutbyte.

Dunlop Rocket Tour i blått, funktioner

  • Styr dina skott och förbättra din teknik med Dunlop Rocket Tour blue 2023.
  • Parallellt hålmönster för borren för att förbättra dess prestanda.
  • Den innehåller grafit i ramområdet för att uppnå större motstånd.
  • Glasfiberyta, vilket ökar dess spelbarhet.
  • Oslagbar touch med kärnan i eva pro.
  • Mycket snygg design i svarta och blå detaljer.
  • Finns i den nya Dunlop 2023 nybörjarracketkollektionen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för killar som är nybörjare på padel eller som spelar ibland, eftersom man, eftersom man är en kontrollpadelracket, snabbt anpassar sig till den och den ger större kontroll, särskilt vid off-center träffar.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en billig padelracket, försummar den inte kvaliteten på dess material, så den håller i gott skick. Dessutom kommer du med sin svarta design och blå detaljer att vara i centrum för alla ögon, den är väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter