Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Rocket Tour röd 2023
  • Dunlop Rocket Tour röd 2023

Dunlop Rocket Tour röd 2023

PVP: 932,45 kr
800,26 kr
-15% Dunlop Padel
Dunlop Rocket Tour initieringsskyffel röd | Förbättra ditt spel med detta Dunlop kontrollracket, en modell med all märkeskvalitet för nybörjare som du kan få till ett oslagbart pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Rocket Tour röd padelracket

Missa inte de bästa padelracket i vår webbutik. Bli först med att köpa det gulröda Rocket Tour padelracket från den senaste Dunlop 2023-kollektionen. Den kännetecknas av sin spelbarhet eftersom den presenterar ett runt format med innesluten balans, vilket underlättar kontroll över bollen.

När det gäller dess konstruktion har företaget använt glasfiber och omkretsen har förstärkts med grafit. Den innehåller också perimeterförstärkningar för en stabil träff, samt eva-gummi i kärnan för en exceptionell touch och för att inte tappa känslor när du slår.

Dunlop Rocket Tour i rött, funktioner

  • Rundare format och innehöll balansen av Dunlop Rocket Tour red 2023.
  • Utmärkta förnimmelser tack vare eva-gummikärnan.
  • Struktur förstärkt med grafit för större motstånd.
  • Kontrollracket och snabb anpassning som förlåter dina misstag.
  • Bra spelbarhet tack vare den elastiska touchen av glasfiber.
  • Design i svarta och röda detaljer.
  • Dunlop Padel 2023 racketkatalog för nybörjare.

Vem är det till? Fokuserad på spelare som börjar spela eller gör det då och då och behöver en billig racket för att hjälpa dem att förbättra sin teknik, eftersom den nya raketen erbjuder en bred sweet spot som kommer att förlåta dina misstag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget inte har sparat några resurser i sin konstruktion, så kan du njuta av fantastisk prestanda på banan. Den presenterar också en design som aldrig går ur stil: en kombination av svart och rött.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter