Dunlop Rapid Power 4.0 2023
  • Dunlop Rapid Power 4.0 2023

Dunlop Rapid Power 4.0 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,20 kr
-11% Dunlop Padel
padelracket serie intermedia Dunlop Rapid Power 4.0 | Få denna mellanliggande Dunlop padelracket till bästa pris, en mycket välbalanserad modell idealisk för att utveckla och utveckla ett kraftfullt spel men med kontroll
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Rapid Power 4.0 padelracket

Den utvecklas tillräckligt tack vare Dunlop Padel 2022 och dess nya svarta och gråa Rapid Power 4.0 padelracket, en modell från mellanserien. Den har designats med en droppform och välcentrerad balans för att inte tappa kraft eller kontroll, så det hjälper dig att definiera din spelstil.

Å andra sidan, tack vare pro eva-kärnan kommer du inte att tappa känslor när du slår och du kommer att njuta av stor komfort. När det gäller de använda materialen har grafit använts i ramområdet för större motstånd och glasfiber på ytorna för en mer elastisk touch.

Dunlop Rapid Power 4.0 grå, egenskaper

  • Dunlop Rapid Power 4.0 hjälper dig att fullända ditt anfalls- och försvarsspel.
  • Stabil struktur, undviker vridning.
  • Eva-gummi har använts inuti för att skapa goda känslor vid slag.
  • Ram förstärkt med grafit som ger den större hållbarhet.
  • Den försummar inte kontrollen tack vare sin överdimensionerade form.
  • Fördelning av hålen parallella hål som förbättrar dess prestanda.
  • Dunlop Padel 2023 mellanracketkollektion.

Vem är det till? Vi tror att det är den perfekta allierade för mellannivåspelaren som gillar att slå bollen hårt, eftersom det är ett powerracket med bra touch och inte försummar kontrollen. Något grundläggande för framsteg.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det erbjuder kvalitet, teknologi och innovation till bästa pris, så är det ett mycket prisvärt racket för alla. Dessutom kommer den att dra din uppmärksamhet på grund av sin eleganta svarta design med grå detaljer för att uppnå ett spektakulärt slutresultat.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter