Dunlop Speed Attack
  • Dunlop Speed Attack

Dunlop Speed Attack

PVP: 1 645,50 kr
652,85 kr
-61% Dunlop Padel
Dunlop Speed Attack paddel | Förbättra ditt spel med detta mångsidiga Dunlop-racket, en mellanseriemodell som hjälper dig att ta ut bollen under kontroll och avsluta med mer kraft.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Speed Attack Verde y Azul

Hitta ditt vinnande svärd med nyheterna i Dunlop 2022 Padel rackets. Upptäck Speed Attack padel racket i grönt och kontroll, en modell som passar spelare som ännu inte har definierat sin spelstil. Den har designats med en överdimensionerad form och en välcentrerad balans för att inte tappa kraft eller kontroll.

När det gäller dess konstruktion har den grafit, vilket ökar dess motståndskraft mot slumpmässiga slag eller stötar. Kärnan är gjord av eva pro-gummi, så den genererar även mycket bra sensationer vid slag. För att avsluta innehåller den en grov yta och ett kraftsystem.

Dunlop Speed Attack grön och blå, funktioner

  • Stort format med medium balans av nya Dunlop Speed Attack 2022.
  • Hålmönster i den perforerade för att öka känslan av makt och kontroll.
  • Inkorporerar grafit i strukturen för att uppnå större motstånd.
  • Kraftfull ramförstärkning för överlägsen prestanda.
  • Racket av snabb anpassning som hjälper oss att definiera vår spelstil.
  • Grov yta som förbättrar effekterna på bollen.
  • Stor kuleffekt tack vare EVA-gummit som används inuti.
  • Finns i den nya Dunlop 2022-kollektionen med mellanpadel racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för spelare på mellannivå som letar efter den perfekta balansen mellan kraft och kontroll, eftersom den nya hastighetsattacken är en mycket mångsidig racket som hjälper dig att slå dina bästa slag.

Varför kommer du att gilla det? På grund av dess tårmögel försummar den inte kontrollen och tack vare den medelstora balansen kommer du inte heller att tappa kraft nära nätet, så det hjälper dig att dominera alla områden på banan. Den har även en cool design i grönt och blått.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter