Dunlop Blitz Attack
  • Dunlop Blitz Attack

Dunlop Blitz Attack

PVP: 1 864,90 kr
767,48 kr
-59% Dunlop Padel
Dunlop Blitz Attack 2022 paddelpaddel | Njut av Dunlop-kvalitet med detta mångsidiga padel racket, tillverkat med de bästa materialen och designen för fantastisk prestanda i attack och försvar
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 22 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Blitz Attack Gul och Blå

Få dina bästa bilder med det gula och blåa Blitz Attackpadellracket från den nya Dunlop Padel 2022-kollektionen. Det är en modell av mellanserien, gjord med de bästa materialen och designen från företaget som du nu kan få till ett oslagbart pris.

Tack vare det droppformade formatet och medelbalansen garanterar den en bra balans mellan kraft och kontroll. Det ger också en mycket bekväm touch med eva-kärnan, så att du kommer att njuta av bra utdata och kraft. Dessutom har den tillverkats med grafit och en grov yta som förbättrar effekterna.

Dunlop Blitz Attack i blått och gult, funktioner

  • Dunlop Blitz Attack 2022 innehåller öppen ramteknologi för överlägsen prestanda.
  • Teardrop design och medium balans för lika kraft och kontroll
  • Eva pro-gummi i kärnan för att njuta av bra utgång utan kraftförlust.
  • Struktur med grafit som förbättrar strukturen och ger den större styvhet.
  • Ansikten med extremt grepp och grov textur som förstärker effekterna.
  • Ny hållayout för att utöka din sweet spot.
  • Den anpassar sig till alla spelstilar tack vare sin överdimensionerade form och medelstora balans.
  • Mellanklassmodell från Dunlop 2022padel racketkollektionen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det fokuserat på spelaren på hög eller medelhög nivå som letar efter ett balanserat racket för att förbättras eftersom den nya Blitz Attack erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett padel racket från intermediate-serien, innehåller det material av högsta kvalitet samt en mycket slående design. Du kommer att älska dess estetik i svart med en kombination av gult och blått i det centrala området.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter