Dunlop Inferno Carbon Elite 2023
  • Dunlop Inferno Carbon Elite 2023
  • Dunlop Inferno Carbon Elite 2023

Dunlop Inferno Carbon Elite 2023

PVP: 2 413,40 kr
1 403,62 kr
-42% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Carbon Elite mångsidig padelracket | Njut av varje action i spelet med detta Dunlop padelracket, perfekt för avancerade spelare som behöver kraft och kontroll i lika stor utsträckning.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Inferno Carbon Elite padelracket

Utrusta dig med de senaste nyheterna inom branschen i vår webbutik. Ta fram ditt bästa spel med Inferno Carbon Elite padelracket från Dunlop Padel 2023 avancerade serie, en modell som anpassar sig till alla spelstilar. Tack vare dess överdimensionerade format och medium balans kommer du att kunna spela ditt bästa spel.

100 % kol har använts för sin konstruktion med en ny tri-bar design som ger större styvhet till strukturen. Den genererar även väldigt bra sensationer när man slår med pro eva-gummit inuti och med Booster Grooves-systemet kan man slå bollen hårt.

Dunlop Inferno Carbon Elite svart och rött, egenskaper

  • Attackera dina rivaler och försvara poängen med Dunlop Inferno Carbon Elite 2023.
  • Ny fördelning av hålen i V, vilket ökar sensationerna vid slag.
  • Utmärkt soliditet tack vare Booster Grooves-teknologin i strukturen.
  • padelracket mycket väl kompenserad för sitt överdimensionerade format och medium balans.
  • Full kolkonstruktion för att göra den mer motståndskraftig.
  • Otrolig touch med pro eva-kärnan, ett superelastiskt eva-gummi.
  • Den nya utvecklade Tri-Bar-förstärkningen ger stor stabilitet.
  • Intensiv serie av Dunlop 2023 padelracket.

Vem är det till? Den kan användas av spelare på hög och medelhög nivå, eftersom det är ett balanserat racket som hjälper oss att definiera vår spelstil samtidigt som vi njuter av fantastiska sensationer under spelets gång.

Varför kommer du att gilla det? För det är en klassiker för företaget som återuppfinns varje säsong med den bästa teknologin och en fantastisk design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en kombination i svart med en röd, orange och gul gradient för att göra den mer slående.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol
Våra bästa produkter