Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Blitz Evolution Orange 2021
  • Dunlop Blitz Evolution Orange 2021

Dunlop Blitz Evolution Orange

PVP: 1 755,20 kr
931,90 kr
-47% Dunlop Padel
padel racket de padel Dunlop Blitz Evolution Orange | Definiera din spelstil med detta mångsidiga Dunlop-racket, en utmärkt prestationsmodell för spelare på mellannivå till ett oslagbart pris.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Blitz Evolution Orange

Ta fram vinnaren inom dig med Blitz Evolution Orange padel racket, en fantastisk modell från Dunlop Padel 2022 . Det är ett mycket mångsidigt racket och har den bästa tekniken från företaget för spektakulär prestanda.

För det första har ramområdet förstärkts med kolfibertyg för ökad hållbarhet. Den har också en ny hjärtdesign som genererar en mer stabil träff. Dessutom kommer du inte att tappa känslor tack vare planens glasfiber och kärnans EVA-skum.

Dunlop Blitz Evolution orange, funktioner

  • Med Dunlop Blitz Evolution Orange 2022 kommer du att ha lika mycket kraft och kontroll.
  • Kolförstärkt rör för en mer solid struktur.
  • Exceptionell touch och ljud tack vare EVA-gummikärnan.
  • Ny design av hjärtområdet som genererar en fast och stabil träff.
  • Snabb anpassning för mångsidig padel racket.
  • Droppform med balans i mittområdet för att uppnå den perfekta balansen.
  • Dunlop padel racketkollektion för män 2022.

Vem är det till? Enligt vår åsikt kan den användas av spelare på hög eller medelhög nivå med en mångsidig stil, eftersom det är en mycket välkompenserad padel racket som anpassar sig till alla spelstilar och låter dig förbättra dig utan ansträngning.

Varför kommer du att gilla det? För det ger bra prestanda på banan och du kan få det till ett bra pris. Dessutom har den också en väldigt snygg estetik med kombinationen av svarta och orangea detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Padel är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter