Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Inferno Carbono 2020
  • Dunlop Inferno Carbono 2020

Dunlop Inferno Carbono 2021

PVP: 2 632,80 kr
1 206,16 kr
-55% Dunlop Padel
Dunlop Inferno padel racket till försäljning | En av de mest sålda Dunlop Padel racketsna återvänder, gjord av kol för större hållbarhet och med ett kompenserat spel nu till bästa pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Inferno kolröd

Vi har nu de bästa rabatterna på Dunloppadel racket. Skaffa den nya utgåvan av Inferno Carbono padel racket i rött till bästa pris, en modell från Dunlops intensivserie 2021. Den har en oversize form med medium – hög balans, så den försummar inte kraft eller kontroll.

Tack vare sin kolkonstruktion och omkretsförstärkningar kommer du att njuta av en mycket stabilare träff och en stor styrka på racket. Den ger också mycket goda förnimmelser med EVA-gummikärnan och har en ny hjärtdesign som minskar vibrationer.

Dunlop Inferno kolröd, funktioner

  • Droppform med medium - hög balans av dunlop Inferno Carbono 2020.
  • Folie på ramen för att förhindra stötar och repor.
  • Mer stabilitet tack vare de 3 hjärtstängerna.
  • Nytt perforerat mönster som vidgar sweet spot.
  • Mångsidigt racket, med en fantastisk balans mellan kraft och kontroll.
  • Utmärkta förnimmelser när man slår med kärnans eva-gummi.
  • Kolkonstruktion för hållbarhet.
  • Ny kollektion av Dunlop Padel 2020 racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till erfarna spelare och även till de på medelnivå, som tävlar intensivt och som letar efter en mångsidig racket för att ha den bästa prestandan både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest framgångsrika dunlop-racket, inte bara för dess prestanda på banan utan också för dess finish. I den här utgåvan kommer den tillbaka med en svart design och röda och gula detaljer. Du kommer att älska den!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Padel är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter