Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Bullpadel Vertex 02 LTD + padelväska
  • Pack Bullpadel Vertex 02 LTD + padelväska

Pack Bullpadel Vertex 02 LTD + padelväska

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 02 LTD padelpack + Padelväska | Förnya din sportutrustning med detta paket med Bullpadel-produkter i begränsad upplaga, du kan ha en kraftfull racket, padelväska samt tillbehör
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 02 paket i begränsad upplaga

Njut av den bästa prestandan på banan med Bullpadel Vertex 02 pack och matchande padelväska. Vi ställer till ditt förfogande ett komplett paket bestående av en medelstor väska samt en av de bästa Bullpadel-racket: Vertex 02 designad med en diamantform och hög balans samt en grov yta för att förbättra effekterna.

Den har en multieva-kärna, det vill säga den kombinerar 2 gummidensiteter för att öka dess prestanda. Röret är gjord av kol och plattorna är mer elastiska med fibrix-teknologierna, så att du kommer att kunna känna fantastiska förnimmelser. Slutligen presenterar den en design i begränsad upplaga som matchar alla produkter som utgör förpackningen.

Pack Bullpadel Vertex 02 LTD grön med padelväska, egenskaper

  • Detta Bullpadel-paket består av Vertex 02, ett powerracket i begränsad upplaga
  • Spektakulär touch med 2-densitetsgummit, det vill säga en multieva-kärna.
  • Den har grovhet för att ge effekt till bollen.
  • Carbon ram och fibrix yta
  • Mellanstor paletoväska med termoteknik på sidorna.
  • Separat skoficka.
  • Den kompletteras med andra tillbehör som armband och en cap.
  • Produkter från den nya Bullpadel 2022-katalogen.

Vem är det till? Designad för spelare som vill öka träffkraften men utan att tappa kontrollen, eftersom vertex 02 är ett kraftfullt racket men erbjuder bra sensationer eftersom det har gjorts med mer flexibla material.

Varför kommer du att gilla det? För det är mycket konkurrenskraftiga produkter som du kan få i en förpackning till ett oslagbart pris. De har också samma estetik i svart och grönt så att du kan gå väl förberedd och kombinerad till alla dina officiella tävlingar.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya kollektionen av BullPadel Sport, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Topp tio spelare i rankingen som Paquito Navarro, Juan Tello, Gemma Triay eller Alejandra Salazar är varumärket trogna. Tveka inte och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter