Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Bullpadel Hack CTR + Paletero 2020
  • Pack Bullpadel Hack CTR + Paletero 2020

Pack Bullpadel Hack CTR 02 + padelväskor 2020

PVP: 4 333,15 kr
3 290,45 kr
-25% Bullpadel
Njut av fantastisk prestanda på banan med detta Bullpadel-paket, som består av en av de bästa kontrollPadel racketsna och en padel racketväska med termoteknik

Pack Bullpadel Hack CTR 02 + padelväskor 2020

För de mest krävande har vi Bullpadel Hack CTR-paketet med Bullpadel BPP-20012 padelväskor till salu . Du kommer att njuta av Bullpadel Hack Control 02-racket , ett kontrollracket som inte försummar kraften tack vare sin multi-eva-kärna, det vill säga 2 olika densiteter för att ge dig den kraft och utgång du behöver.

Den har den senaste generationen kol, med strukturella förstärkningar och trikarbonteknik för större motstånd. Den här säsongen kommer du att njuta av hesacore, eftersom det är standard. Dess anpassade viktsystem låter dig ändra balansen förutom att hålla ditt material i gott skick med Bullpadel-väskan.

Bullpadel Hack CTR med padelväskor, funktioner

  • Med detta bullpadel -paddelpaket kommer du att ha mer kontroll över bollen tack vare Hack CTR-racket.
  • Spektakulär touch med multieva-kärnan samt mindre vibrationer med hesacore.
  • Ändra balansen med det anpassade viktsystemet integrerat i ramen och kåpan.
  • Kol och med trikarbonteknik för att förstärka planen.
  • Plats för allt material med BPP-20001 2020 padelväskor
  • Den har 2 termosidor för padel racket och en separat ficka för skor.
  • Mycket robust tack vare konstruktion med hårt material.
  • Bullpadel 202 0 Padel rackets är standardprodukter.

Vem är det till? Riktar sig till tekniska spelare som gillar precision i sina skott, eftersom du med detta bullpadelpaket kommer att ha en av de bästa kontrollracket i din ägo samt en robust väska med termofunktion på sidorna för att skydda dina racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av 2 produkter från märkets mest avancerade serier, med högkvalitativa teknologier, design och material. Dessutom kan du få dem billigare än om du köper dem styckvis.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya BullPadel Sport-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padel racket, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Topp tio spelare i rankingen som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter