De bästa power padel racketarna 2023

Lär känna de mest enastående power padel rackets för att förbättra din prestation och dominera banan som ett proffs

I den här artikeln presenterar vi ett urval av de bästa power racket, perfekta för de spelare som försöker maximera sin styrka i varje match.

Din spelstil kännetecknar dig, och det är därför vi från Zona de Pádel försöker hjälpa dig att köpa den perfekta padel racket för att följa dig och uppnå din maximala potential på banan.

Toppen av de bästa kraftracket 2023

Vi har gjort ett urval bland de bästa märkena, enligt våra sensationer på banan, så vi tar med allt du behöver veta med hänsyn till din nivå och spelstil, samt vilka som är de mest enastående alternativen på den bästa power padel racketar på marknaden, så väl som du kan se vår fullständiga analys i vår video om de bästa kraftskovlarna av denna 2023.

Wilson Bela Pro V2 2023

Wilson Bela Pro V2 2023

ERBJUDANDE: 341,95 €
RRP: 380,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Wilson Bela Pro V2 2023

Vi började stort, med Belas nya padelracket. Bela Pro är perfekt för avancerade och offensiva spelare, de som letar efter kraft i sina slag, eftersom den har ett diamantformat och en något hög balans. Den har tillverkats med 3k koltyg kombinerat med snabbåterställningsgummi, så det är ett styvt racket.

Den presenterar en grov yta i relief, med en ritning som simulerar A:et i spelarens signatur. Som den viktigaste förändringen jämfört med sin föregångare har dess sweet spot förbättrats, vilket gör den bredare tack vare det nya borrmönstret, så vi kommer att ha mer kontroll på off center bollar. Den innehåller också en ny design av säkerhetslinan, som är utbytbar.

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023

ERBJUDANDE: 389,95 €
RRP: 400,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023

Vi fortsätter med den senaste utgåvan av Ale Galáns racket: den nya Metalbone HRD 3.2 Liksom sin föregångare bibehåller den det överdimensionerade diamantformatet med en hög balans, så vi hittar den söta platsen mot toppen. Kol har använts för ram och yta, med ett aluminiserat lager samt snabbåterhämtande eva gummi i kärnan. Kombinationen av båda materialen ger den en hård touch.

Å andra sidan innehåller den Octagonal Structure systemet på omkretsen för att uppnå större styvhet. De har även spinnpadelracketsteknik för extra spinn. Den har också viktbalanseringsteknik för att anpassa balansen tack vare dessa 6 bryggskruvar.

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

ERBJUDANDE: 292,96 €
RRP: 325,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

Få ut det mesta av att slå bollen hårt med en av Agustín Tapias racket: nya Nox AT10 Genius Attack 18k. Det är en av de mest kraftfulla modellerna i Luxury serien, med diamantformat och balans i toppen. I handen är den inte överdrivet envis, så den kan hanteras bra och den är dessutom ganska bekväm eftersom det integrerade systemet på sidorna minskar vibrationerna mycket.

När det gäller strukturen har den förstärkts med Dynamic Structure teknologi för att minska risken för brott. Ramen är gjord av kol och planen innehåller 18k kolfibertyg kombinerat med Eva HR3 gummi inuti. För oss gör kombinationen av material det till en ganska stel racket, vilket gör att vi kan ge fart till bollen utan större ansträngning, även om detta straffar bollen något. Slutligen uppvisar den också grovhet i relief, så det tillåter oss att ge våra skott mer effekt.

Bullpadel Vertex 03 2023

Bullpadel Vertex 03 2023

ERBJUDANDE: 349,95 €
RRP: 350,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Bullpadel Vertex 03 2023

Vi fortsätter med en av de mest sålda Bullpadel racket: Vertex 03 från Juan Tello och Fede Chingotto. Den presterar mycket bra nära nätet tack vare dess diamantformat med medelhög balans, att kunna anpassa den med det anpassade viktsystemet, så att du kan lägga till vikt på den övre delen för att flytta balansen mer uppåt eller tvärtom, sänk den genom att byta stoppet. Du kan justera det efter dina behov i varje spel.

Liksom sin föregångare bibehåller den den grova sandpappersliknande finishen och Air Channel systemet, några öppningar i hjärtområdet som gör den mer styv och hanterbar. Strukturen är förstärkt med nervkanaler och är gjord av kol, tillsammans med Xtend 12k fibrer på ytan för större styvhet. Kärnan är gjord av multieva gummi, gummi i olika densiteter för att bättre svara på långsammare och snabbare bollar. Kort sagt, det är ett stelt och ganska hanterbart racket för att vara en angripare som också innehåller hesacore greppet och antivibrationstekniken för att undvika armbesvär.

Babolat Technical Viper 2023

Babolat Technical Viper 2023

ERBJUDANDE: 319,95 €
RRP: 320,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Babolat Technical Viper 2023

Vi fortsätter med en av favoriterna för anfallsspelare: Technical Viper. Precis som sin föregångare presenterar Technical Viper en konstruktion av 100 % kol, med 12k tyg på ansiktena, en ganska styv fiber som ger den en torr touch, och därmed uppnår mer kraft när man slår.

Å andra sidan innehåller den en X eva kärna, där olika gummidensiteter kombineras för att försöka uppnå den bästa balansen mellan komfort och kraft. Den innehåller också en grov finish som kombinerar reliefritning med en sandig textur, den perfekta kombinationen för oslagbara effekter. Slutligen har den ett antivibrationssystem samt en Smart Buttcap sladd, en ny design som gör att du kan ändra den och anpassa din padelracket.

Vibora King Cobra Anniversary

Vibora King Cobra Anniversary

ERBJUDANDE: 308,96 €
RRP: 450,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Vibora King Cobra Anniversary

Ta fram din mest aggressiva sida på banan med King Cobra Aniversario, en modell som kommer ut på marknaden med anledning av märkets tioårsjubileum. Den behåller hela essensen av King Cobra på grund av dess diamantformat och höga balans, men den är något mer flexibel på grund av dess sammansättning.

För sin konstruktion presenterar den ett rörformigt kol och 24k koltyg i planen, vilket gör den mer flexibel. Den åtföljs också av ett mjukt eva gummi inuti, så det verkar inte som ett hårt padelracket för oss, med vilket vi har en mycket bra effekt på långsammare bollar, en bekväm touch samt en bredare sweet spot.

Head Graphene Delta Pro

Head Graphene Delta Pro

ERBJUDANDE: 222,51 €
RRP: 319,95 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Head Graphene Delta Pro

Vi presenterar Arturo Coelhos nya padelracket: Delta Pro. Det är en klassiker av märket, med sin redan karakteristiska diamantformade form och vikt på överdelen, så den nickar lite. Dess sweet spot är dock bra, eftersom den inte är överdrivet reducerad. Logiskt sett är det en krävande padelracket men med rätt nivå kan vi försvara och spela på baksidan av banan utan problem.

Grafen har använts för dess tillverkning, ett material som ger strukturen större styrka mot slag eller stötar. Kärnan är gjord av power foam, en typ av snabbåterhämtande skum. Kombinationen av båda materialen gör det till ett ganska reaktivt racket. Hjärtområdet har förstärkts med det smarta bryggsystemet, som förhindrar vridning och du kan ge bollen mer snurr tack vare den grova finishen. Slutligen innehåller den Auxetic teknik, vilket förbättrar dess prestanda, hanterbarhet och sensationer på banan. Kort sagt är det ett kraftfullt racket, för att ge fart till bollen men utan att vara överdrivet hård heller.

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 2023

ERBJUDANDE: 321,96 €
RRP: 350,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Bullpadel Hack 03 2023

Njut av all kraften i den nya Paquito Navarro padelracket, Hack 03. Den återvänder full av teknologier, och framhäver dess nya Adaptia hjärtdesign som förbättrar dess aerodynamik och stabilitet. När det gäller dess form, kombinerar den ett hybridformat för att bibehålla en bra sweet spot tillsammans med balans i den övre delen, även om du, som i fallet med vertexen, kan justera den tack vare det anpassade viktsystemet på skyddet och manschetten för att modifiera balansen.

För dess tillverkning har den senaste generationens kol använts i hela strukturen, vilket förstärker röret med nervkanaler. Ansiktena inkluderar 18k tyg, vilket ger en torrare touch men i kombination med multieva kärnan försummas inte komforten. Slutligen kommer du att njuta av ett spel utan skador tack vare Hesacore greppet och vibradrive tekniken.

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

ERBJUDANDE: 284,85 €
RRP: 317,00 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Star Vie Triton Pro 2.0 2023

Låt oss fortsätta med en potentiell klassiker från Star Vie: Triton Pro 2.0. Nära till nätverket gör ingen besviken men överraskar också med sin komfort och hanterbarhet. Den har en droppform, med en bra sweet spot och balansen är märkbar mot toppen, vilket ger den ett fantastiskt slag för att dominera spelet från ovan. Den här säsongen har den tillverkats med Carbon Colors 3K teknik, det vill säga den kombinerar kol med Lurex trådar, vilket förbättrar rackets styvhet, motståndskraft, hållbarhet och även estetiken.

Å andra sidan innehåller den lättnad på ansiktena, så vi har mer kontakt med bollen och vi kan ge den mer snurr. Det ger också en hel del säkerhet vid slag tack vare Pro V50 gummit, ett gummi med medeldensitet som ökar känslan av kontroll och kraft i varje stöt. Vårt intryck är att det är ett hårt padelracket som ger mycket kontroll eftersom Tritón Speed 2.0 är utvecklad med mjukt gummi så den erbjuder en fantastisk touch och komfort.

Royal Padel RP M27 R-ACE 2023

Royal Padel RP M27 R-ACE 2023

ERBJUDANDE: 314,95 €
RRP: 350,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Royal Padel RP M27 R-ACE 2023

Vi avslutar vårt urval med en av nyheterna i Royal Padel: M27 R-ACE. Det är ett racket som träffar gillar mycket eftersom dess diamantform och höga balans gör att du enkelt kan accelerera bollen. Den har också grovhet, vilket ger oss mer kontroll, speciellt när det gäller att ge effekt till våra skott.

Dess konstruktion är 100% kol, förstärker ytan med 3K tyg tillsammans med en eva gummikärna för att uppnå en hård touch. Kombinationen ger den ett mycket bra slag, även om vi i långsammare bollar märker att den tappar viss effekt, så vi måste följa med dem så att de inte stannar i nätet.