Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene Delta Pro 2022
  • Head Graphene Delta Pro 2022
  • Head Graphene Delta Pro 2022

Head Graphene Delta Pro 2022

PVP: 3 509,85 kr
3 071,05 kr
-13% Head Padel
padel racket de padel Head Graphene Delta Pro 2022 | Få ut det mesta av dina attacker med detta högpresterande padel racket från Head Padel, en kraftfull och förnyad modell för att få bort bollen från banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Delta Pro Negra

Upptäck den mest kraftfulla serien av Head Padel 2022 : vi presenterar det nya Graphene Delta Pro padel racket i svart och vitt. Den behåller sin karakteristiska diamantformade form och vikten i den övre delen även om den denna säsong presenterar en Auxetic-konstruktion för oslagbara sensationer.

När det gäller dess tillverkning har grafen använts, vilket ger strukturen större motståndskraft och soliditet. Hjärtområdet har förstärkts med det smarta bryggsystemet och kärnan är gjord av kraftskum för att inte tappa kraft eller kontroll vid slag. Dessutom förbättrar dess grova finish effekterna avsevärt.

Head Delta Pro svart och vitt, funktioner:

  • Head Graphene Delta Pro har en hög balans och en diamantform.
  • Kärna med kraftskum för en bra start och inte tappa kraften nära nätet.
  • Skriver ut större effekt på bollen tack vare den grova finishen på ansikten.
  • Tillverkad med grafen för utmärkt motstånd.
  • Bra sweet spot tack vare det optimerade sweet spot-systemet.
  • Stabilitet vid slag med hjärtats smarta broteknik.
  • Oslagbara sensationer när man slår med den nya auxetic-konstruktionen.
  • Finns i den nya Head 2022 power racket-kollektionen.

Vem är det till? Perfekt för professionella eller avancerade spelare som gillar att slå bollen hårt, eftersom Delta Pro är Heads powerracket par excellence, en kraftfull och hanterbar modell nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Den har inte bara förnyats när det gäller teknik utan också estetiskt. Dess nya bild i svart, vitt med den röda logotypen verkar för oss vara en framgång. Dina konkurrenter kommer inte att ta blicken från dig!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Grafen Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter