Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT10 Genius Attack 18K 2023
  • Nox AT10 Genius Attack 18K 2023
  • Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

PVP: 3 565,25 kr
2 138,61 kr
-41% Nox
padelracket Nox AT10 Genius Attack 18K 2023 | Dominera attackspelet med denna högpresterande Nox-racket, en av Agustín Tapias racket som har diamantvikt och hög balans att krossa
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox AT10 Genius Attack 18K negra

Hitta i vår webbutik alla nyheter om att Nox Padel har utvecklat denna 2023 för de mest krävande atleterna. Köp AT10 Genius Attack 18K padelracket, en av modellerna som anfallare gillar mest eftersom den, tack vare dess diamantformat och höga balans, erbjuder ett fantastiskt slag. Det är också en av Agustín Tapias nya padelracket.

Även om det är ett kraftfullt racket försummar det inte komforten tack vare HR3-gummit inuti och antivibrationsteknik på sidorna. Strukturen är 100 % kol, med 18k tyg på ytan för en torrare känsla. Den har också 3D-ruggning samt den nya smartstrap-snörningsdesignen för enkel byte.

Nox AT10 Genius Attack 18K svart, funktioner

  • AT10 Genius Attack 18K 2023 är ett attackpadelracket på grund av dess diamantform och höga balans.
  • Kolkonstruktion och Dynamic Structure-teknik för att förhindra brott.
  • 18k tyg har använts i planerna.
  • AVS-system som genererar ett mjukt slag och minskar vibrationer.
  • Agustín Tapias powerracket, professionell WPT-spelare.
  • Oslagbara förnimmelser med HR3 eva-gummit inuti.
  • Präglad Rough Surface-finish som ger mer effekt i våra bilder.
  • Den tillhör serien av officiella produkter för Agustín Tapia utvecklad av Nox 2023.

Vem är det till? Designad för avancerade eller professionella spelare, de som gillar att slå bollen hårt, eftersom det är ett mycket kraftfullt padelracket med en halvhård touch för att erbjuda kraft utan att förlora komfort.

Varför kommer du att gilla det? För förra säsongen blev det en av de bästa powerracket och i år är vi övertygade om att den kommer att gå samma väg. Det är också den mest eleganta vid första anblicken med en svart design och silverdetaljer som tar andan ur dig.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård
Våra bästa produkter